Haberler

Tatil için Yazlık Villa Kiralama

ilandır
Güncelleme:

Tatilinizi ailenizle birlikte özel havuzlu villada dilediginiz gibi geçirmeye ne dersiniz?

Tatil için Yazlık Villa Kiralama

Her yıl otel ya da pansiyonlarda tatil yapmaktan sıkıldınız mı? Tatilinizi ailenizle birlikte özel havuzlu villada dilediğiniz gibi geçirmeye ne dersiniz?

Kiralikyazlik villalarTatilVillam Baransel Grup Ltd.Sti. tarafından 2006 yılında Antalya Kalkan beldesinde kurulmuştur ve günümüze kadar hizmetini farklı bir konsept ile müşterilerine özenle sunmaktadır.

Yurt dışında uzunca bir süreden bu yana uygulanmakta olan kısa dönemli villa kiralama sistemi, Türkiye’de henüz tam olarak popülarite kazanmamış olsa da belirli bir kitleye hitap etmekte ve bilindik tatil konseptinin dışında, ailesi ile birlikte rahat ve huzurlu tatili hedefleyenlerin gözdesi olmaya devam etmektedir.

Baransel Grup bu noktada diğer birçok kısa dönemli konut kiralama şirketinin aksine kiralamaya sunduğu villa ve apartları birebir kendi imkanları ile kontrol ederek standartlara uyan ürünleri portföyüne dahil etmektedir ve yine birçok firmanın aksine, müşterilerine hava alanı transfer hizmetinden araç kiralamaya ve hatta özel aşçı ve temizlikçi personeline kadar ekstra seçenek sunmaktadır.

Tatilvillam.com websitesi üzerinden yapılan bir rezervasyon sonrası müşteri ile her adımında birebir ilgilenmek için yetkili personel görevlendirilir. Tatil için konutun bulunduğu bölgede sizi karşılayan ve villanıza kadar size eşlik eden personelimiz aynı zamanda villanın havuz temizliği ve bahçe bakım işlerini de yürütmektedir.

TatilVillam, villa turizminde Türkiye’nin popüler beldesi Kalkan olmak üzere Fethiye, Bodrum, Kaş, Kemer, Alanya, Marmaris bölgelerinde konforlu tatil seçenekleri sunar. Web sitesi üzerinden dilerseniz balayı için özenle seçilmiş kiralık villalar, evcil hayvanınızla birlikte konaklayacağınız villalar, ekonomik, lüks ya da geniş aileler için belirlenmiş villa tiplerini kısaca inceleyebilirsiniz. seçenekleri de gözlerden uzakta etrafı tamamen kapalı havuzu bulunan tesettürlü aileler için dizayn edilmiş yazlıklardır.

TatilVillam.com 2012 itibari ile yıllık ortalama 4.000’den fazla aileye kusursuz hizmet vermiş ve hakkında herhangi bir şikayet bulunmayan ender tatil firmalarından biri olmanın gururunu her geçen yıl kendini daha fazla geliştirerek sürdürmektedir. Portföyümüzdeki tüm için tıklayın.

Antalya Türkiye Haberler

title