Haberler

Taşdelen Şehit Ailesinin Yanında

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, darbe girişimi sonrası şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, darbe girişimi sonrası şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında görev yaptığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi'nde yaralanan ve daha sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Başkomiser Bülent Yurtseven'in ailesini yalnız bırakmadı. Yurtseven'in Dikmen'deki evine taziye ziyaretinde bulunan Taşdelen, şehidin babası, annesi, eşi, çocukları ve destek olmak için orada bulunan yakınlarına başsağlığı diledi. CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin de katıldığı taziyede şehidin eşi, eşinin yüreğinin vatan sevgisiyle dolu olduğunu, bu ülkeyi ve bu milleti çok sevdiği için görevini yıllardır başarıyla sürdürdüğünü söyledi.

"Şehidin adının caddeye verilmesi için önerge vereceğiz"

Bu ülkenin ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, askeri okullarında okumuş bazı insanların kendi halkına kurşun sıkarak en büyük vatan hainliğini yaptıklarını belirten Taşdelen, bir daha böyle acıların yaşanmamasını diledi. Vatanı, milleti için canını veren şehitlerin borcunun asla ödenmeyeceğini belirten Taşdelen, CHP Grubu olarak evlerinin önündeki caddenin adının Şehit Başkomiser Bülent Yurtseven olması için Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önerge vereceklerini açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü Alper Taşdelen Selçuk Dereli Çankaya Yerel Haberler

title