Haberler

"Tasarlanmamış" addresistanbul'da Sanatseverlerden Tam Not Aldı!

Güncelleme:

Tasarımları ile bugüne kadar Design Plus, Red Dot, iF product design gibi birçok uluslararası ödüle layık görülen, Tamer Nakışçı, davetlileri addresistanbul'da büyülü bir illüzyonun içerisine çekti. Ziyaretçiler kumaş, balon, konfeti, yelpaze, şemsiye gibi objeleri de entelasyona dahil edereksonsuzluğu ve yaratıcılığı keşfettiler.

Entelasyonu deneyimlemeye gelenler arasında Gaia&Gino markasının kurucusu Gaye Çevikel, tasarımcı Ali Bakova, Lisa Corti markasının sahibi Carolina Okman, İç Mimar Ebru Günay, tasarımcı Ömer Ünal, oyuncu Duygu Yetiş, başarılı gazeteci, televizyoncu Cem Seymen gibi isimlerde vardı.

3. İstanbul Tasarım Bienali'nin Yaratıcı Mahalleler Programı kapsamında "Futureisblank" projesinin son ayağı olan ayna enstalasyonunu 30 Kasım tarihine kadar addresistanbul'da deneyimleyebilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesi, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. Yıl dönümünde Espark Alışveriş Merkezi'nde "Dolmabahçe'den Etnografya Müzesine Hüzünlü Yolculuk" sergisi açtı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Espark Alışveriş Merkezi'nde Dolmabahçe'den Etnografya Müzesi'ne Hüzünlü Yolculuk sergisi açıldı. Uluönder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu 10 Kasım 1938 tarihi ile Atatürk'ün naşının Etnografya Müzesi'ne götürüldüğü 23 Kasım 1938 tarihleri arasında yayımlanan gazetelerin birinci sayfaları yer alıyor. Yaklaşık yüz gazetenin yer aldığı sergide ayrıca Atatürk'ün Dolmabahçe'den Etnografya Müzesi'ne götürülüşüne ait fotoğraflarda sergileniyor.
Sergi 13 Kasım 2016 tarihine kadar gezilebilecek.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Mustafa Kemal Atatürk Duygu Yetiş Ömer Ünal Carolina Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title