Haberler

Tasarımcı Ayşe Ören Mega Kent ve Çevre Konusunda Bir Konuşma Yapacak

Tüm dünyada kutlanan İnovasyon haftasına paralel olarak yapılacak olan bir etkinlikte, Tasarımcı Ayşe Ören’in yanı sıra Porter Erisman (Alibaba.com Eski Başkanı), Magnus Lindkvist (trend uzmanı), Mihri ve Cengiz Özkan (Nano teknoloji) ve Defne Koryürek konuşmacılar arasında yer alıyor.

Tüm dünyada kutlanan İnovasyon haftasına paralel olarak yapılacak olan bir etkinlikte, Tasarımcı Ayşe Ören'in yanı sıra Porter Erisman (Alibaba.com Eski Başkanı), Magnus Lindkvist (trend uzmanı), Mihri ve Cengiz Özkan (Nano teknoloji) ve Defne Koryürek konuşmacılar arasında yer alıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Teknopark'ta yer alan tasarımcı Ayşe Ören, girişimciliğinin yanı sıra tasarım dünyasındaki öncü fikirleri ile sektörden destek gören kreatif kimliğiyle dikkat çekiyor.

Tasarımcı Ören, İzmirli izleyenleri için yapacağı özel konuşmasında, kentler, kentleşme, kent içinde insanın rolü, teknoloji ile evrilen kentlere ve yasam alanlarımızdaki kent-teknoloji ilişkisi üzerine kapsamlı bir konuşma yapacak.

Tasarımcı Ören, yapacağı konuşma için şunları söyledi: "İnsanlık tarih boyunca uygarlık fikrinden etkilenmiş, kayıp şehir efsaneleri yaratmış. Mimari ilk önce göbekli tepe ve piramitlerde gördüğümüz üzere ölümü ve inancı yüceltmiş, zamanla insanı ve konutları  merkeze alıp, mezarlıkları şehrin dışına taşıyarak  yaşamı övmüştür. Şimdi yapay zeka, transhumanism, nesnelerin interneti, büyük veri'ye doğru ilerlerken yaşam tarzımız ve şehirlerimiz nasıl şekillenecek?"

Ayse Oren, bu özel sunumu 17 Mart tarihinde İzmir Swiss Otel'de yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Özkan Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title