Haberler

Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu

Güncelleme:

Karabük'te Dilara T. ile eşi Onur T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dilara T., eşi Onur T.'yi sırtından bıçakladı. Kadın gözaltına alındı, kanlar içinde kapıda bulunan eşi hastaneye kaldırıldı.

Karabük'ün 100.Yıl Mahallesi 1079. Sokak'taki bir apartmanda meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre, Dilara T. ile eşi Onur T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma büyürken, Dilara T. bıçakla eşi Onur T.'yi sırtından bıçakladı.

BIÇAKLANMIŞ HALDE KAPININ ÖNÜNDE BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Onur T.'yi sırtından bıçaklanmış halde apartman girişinde buldu. Ambulansa alınan Onur T. Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, eşini sırtından bıçakladığı belirtilen Dilara T.'nin daire içinde olduğunu tespit etti ve kapıyı açmasını istedi. Polisin ikna ettiği Dilara T. kapıyı açarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

ORTAK:

BIKTIK ARTIK ERKEĞE ŞİDDET UYGULANMASINDAN EN BÜYÜK ŞİDDET PSİKİLOJİK OLARAK KADINLAR TARAFINDAN YAPILIYOR FİZİKİ OLANLARDA BÖYLE İŞTE BU DEVİRDE ERKEK OLMAK ÇOK ZOR. . . .

17
3
yanıtYanıtla
sevo:

Kimbilir ne halt yedi, erkeğin bıçaklanmasından şüphe etmem ama kadının bıçaklanması için sebepler yok denecek kadar az. Ki orası karabük normaldir.

2
11
yanıtYanıtla
asd:

kadına şiddet olunca şiddetin bahanesi olmuyor, erkeğe şiddet olunca bahanesi oluyor öyle mi? seni gidi nafakatör seniiiii!!!

yanıt8
yanıt2
REALİST:

erkek şiddetinden sonra kadın şiddeti başladı insanlar arasında eşit adalet uygulanmaz ise terazi bir tarafa ağır basarsa böyle gider

12
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Birbirinizi gercekten seviyosanuz evlenun, yoksa aha da bu. Her evden bagirislar yukseliyo laa

7
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Kadına şiddet yaygaracıları nerdesiniz???

6
2
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Zaman tersine dönüyor artık kadınlarda sabredemez dayanamayacakları duruma geldiler.

5
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

CAHİLİN BOL BOL OLDUĞU YERLER GAYET NORMAL BUNLARDAN HERŞEY BEKLENİR

5
1
yanıtYanıtla
gb:

erkek yapsaydı?

4
1
yanıtYanıtla
Murat:

Kadına bir şey olmaz korkmayın! Kocası onu öldürecektir o da kendini korumuştur. Eğer böyle söyleyip çıkmazsa buraya gelin bu yorumun altına ne yazarsanız yazın.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title