Haberler

Tartıştığı Arkadaşının Oğlu Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:

Ereğli'de 27 yaşındaki Gürhan Üzmez, tartıştığı arkadaşının oğlu tarafından öldürüldü. İki arkadaşın, olaydan yarım saat önce, alkol alırken fotoğraflarını Facebook'ta paylaştığı ortaya çıktı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Karakavuz köyünde 27 yaşındaki Gürhan Üzmez, tartıştığı C.A.'nın oğlu 17 yaşındaki H.A., tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Gürhan Üzmez'in, iki arkadaşıyla birlikte alkol alırken olaydan yarım saat önce çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı görüldü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, bayramın birinci günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karakavuz köyünde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk babası Gürhan Üzmez, bir grup arkadaşı ile köyün yakınlarında alkol alıp eğlendi. Gürhan Üzmez, bir süre sonra yanlarına gelen aynı köyden 45 yaşındaki C.A. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

BIÇAKLA YARALADI

Sesleri duyup gelen C.A.'nın oğlu 17 yaşındaki H.A.'da kavgaya karıştı. H.A., bıçakla Üzmez'i yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Üzmez, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Gürhan Üzmez, sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi. Üzmez, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BABA SERBEST, OĞLU TUTUKLANDI

Gözaltına alınan H.A. ile babası C.A. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan C.A., serbest bırakılırken H.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FACEBOOK'TA FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞLAR

Öte yandan Gürhan Üzmez, öldürülmeden yarım saat önce birlikte alkol aldığı arkadaşları ile çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Facebook Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

AKP:

İÇKİ HER ZAMAN FELAKETTİR

52
4
yanıtYanıtla
önemli mi adım:

Tecrübe mi konuşuyor?

yanıt4
yanıt16
ric nobre:

İçmesini bilmeyene...

yanıt7
yanıt22
muhtar:

ALKOL BÜTÜN KÖTÜLİKLERININ ANESIDIR BU GERÇEKTIR BEN İÇKI İÇIYURDUM BAŞIM BELADAN ÇIKMAZDI ŞÜKÜR BIR YIL OLDU TÖVBE ETTIM INANIN HEM RİSKIM HEM HUZURUM HEM AHLAKAN ÇOK HUZURLUYUM BIRDE 5 VAKIT NAMAZ KIRİYURUM DENEYIN LÜTFEN

26
3
yanıtYanıtla
buralcan:

içkiniz de sizde batın bayram bayram.

22
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

ALLAHIN YASAK ETTİĞİN DEN KULLARA HAYIR GELMEZ , MUTLULUK GELMEZ , ŞER MUSİBET BELA GELİR

18
3
yanıtYanıtla
South korea:

Müslüman türk kardeşlerimiz.

15
1
yanıtYanıtla
Katil selo:

Yaralanıp hastanye kaldırılan çoğu insan ölüyor. Sanki beceriksizlik var. Müdahalelerde bilgisizlik ilgilenmezlik eksiklik ihmal kayle almama var. Bu konunun üzerine gidilsin. Ambulans ekibipleri ekipmanları ilk yardım ekipleri soruşturulsun. Ulan yaralanıp hastaneye kaldırılanlerın çoğu ölür mü. Çoğu ölecekse neden hastaneye kaldırılıyor. Bırakın oldukları yerde can versinler. Ne farkı varki. Bence sıkıntı büyük

11
2
yanıtYanıtla
Kısacası:

17 yaşındakilere adam öldürmek serbest. 18 yaşından küçük diye hafif cezalarla kurtuluyorlar. Bence çok yanlış ! 17 yaşındayken değil de 18 e geçince mi aniden beyni oluşuyıor

11
0
yanıtYanıtla
murattMobil-ANDROID:

halkımız öldürmek için hazır. nede olsa cezası az. öldüren i de devlet öldürmedice bu is çok can alir

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title