Haberler

Tarsus'ta Yakılan Okulda Eğitim Aksamadan Devam Ediyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde geçen hafta Molotof kokteylleri atılarak yakılmak istenen Emine Boro Ortaokulu’nda, bir taraftan zarar gören bölümlerde tadilat yapılırken, bir taraftan da eğitimin aksamadan devam ettiği bildirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen hafta Molotof kokteylleri atılarak yakılmak istenen Emine Boro Ortaokulu'nda, bir taraftan zarar gören bölümlerde tadilat yapılırken, bir taraftan da eğitimin aksamadan devam ettiği bildirildi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen hafta çıkan olaylarda yüzü kapalı bir grup tarafından molotof kokteylleri atılan Emine Boro Ortaokulu'nda, eğitim-öğretime devam ediliyor. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlu Tekin Baş, atılan molotoflar nedeniyle bazı bölümleri zarar gören, bazı pencereleri de kırılan okulda incelemelerde bulunarak, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve Okul Müdürü Yusuf Emrah Ergil'den bilgi aldı.

Bir taraftan bakım ve onarım çalışmaları yapılan okulda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden Matematik Öğretmeni Sibel Çağatay, Fen Bilgisi Öğretmenleri Miray Ademoğlu ve Adnan Yılmaz ile sohbet eden Müdür Yardımcısı Baş, öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Öğrencileri ile bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden öğretmenler, desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir'e müteşekkir olduklarını belirttiler.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baş ise bu zor günlerde öğretmenlerin gösterdikleri fedakarlıkların gelecekle ilgili umutları artırdığını dile getirerek, okulda tadilatın hala sürdüğünü, eğitim-öğretim faaliyetlerinin özverili öğretmenlerin rehberliğinde aksamadan devam ettiğini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sefa Demir Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title