Haberler

Tarıkdaroğlu, Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, vatandaşları, esnafı ve kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, vatandaşları, esnafı ve kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde bir yandan partisine 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Tarıkdaroğlu, bir yandan da vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için büyük çaba sarf ediyor. Genç Adayın bu çalışması her kesim vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tarıkdaroğlu ilk olarak 112 Acil Ambulans Merkezi ve Kızılay Kan Merkezi Bölge Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Acil servis çalışanlarının Sağlık Bakanlığı müşavirliği döneminden de yakından tanıdığı Tarıkdaroğlu'na büyük ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı. Sağlık çalışanları ve Kan Merkezi çalışanları ile sohbet eden Tarıkdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinde Partisi için oy istedi.

Genç aday ziyaretlerini, Yıldızkent ve TOKİ'de esnafı gezerek sürdürdü. Ak Partili aday, buradan da Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğüne geçti. Kurum yetkilileri ve çalışanları ziyaret eden Tarıkdaroğlu, çalışanlarla bir süre sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ak Partili genç aday, daha sonra Palandöken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlerde yeni anayasa ve seçimlerin önemine vurgu yapan Tarıkdaroğlu: "Bu anayasayı değiştireceğiz. Bu anayasa bizi temsil etmiyor. Bu anayasa bu milletin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini, kardeşliğini, değerlerini, milli birliğini, hassasiyetlerini, hasretini temsil etmiyor. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Hedeflerimiz, ideallerimiz var." dedi ve bu nedenlerle önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, seçmenlerin AK Parti'ye destek olmasını istedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kızılay Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title