Haberler

Tarihi köye yatırım

Güncelleme:

Tarihi köye yatırım Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Koyunhisar köyüne Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi tarafından önemli hizmetler yapıldı.

Tarihi köye yatırım

BURSA - Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Koyunhisar köyüne Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi tarafından önemli hizmetler yapıldı.

Koyunhisar köyünde kanalizasyon, doğalgaz, sıcak asfalt ve parke taşı çalışmaları yapılarak köy yeni bir görünüme kavuştu. Koyunhisar Muhtarı Ahmet Uzun, "Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere, Yenişehir Belediye Başkanımız Davut Aydın'a, Buski Genel Müdürü'ne teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Kanalizasyonlarımız ve su şebekemiz değişti, doğalgaz geldi. Yolumuz yenilendi. Asfaltımız oldu" dedi.

Koyunhisar köyünde yaşayan Ali Kuru, "Köyümüz şu anda harika oldu. Bütün alt yapı, sular ve yollarımız yenilendi. Köy sakinlerine eksik ne varsa hepsi soruldu" dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Büyükşehir yasası ile birlikte şehirde ne yapıyorsak köylerde de aynı şeyleri yapıyoruz. Sadece Koyunhisar Mahallesi'ne değil, bütün kırsal mahallelerimize de, 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra, hemen hemen hepsine dokunduk ve hepsiyle ilgili çalışmalarımız oldu. Bugün de Koyunhisar'daki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Burada geçtiğimiz bir ay içerisinde 3 yüz metrekare sıcak asfalt yapıldı. Bu asfalt Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Buradaki katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş olmak üzere bütün ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçe belediyesi olarak bizler de yaklaşık bin altı yüz metrekare kaldırım çalışmamız var. İki bin altı yüz metrekare sıcak asfalt, mahallenin iç kısımlarındaki ara sokaklarda da bin dört yüz metre civarında soğuk asfalt da Büyükşehir Belediye'si tarafından yapıldı. Biz çalışmalarımıza ve yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yenişehir Hisarcık Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title