Haberler

Taraftarlardan "Uşakspor'u Geri İstiyorum" Adlı İmza Kampanyası

Geçtiğimiz Sezon 3. Lige Düşen Uşakspor'da Taraftarlar Kulübün İçinde Bulunduğu Sıkıntılardan Kurtulması Amacıyla "Uşakspor'u Geri İstiyorum" Adlı İmza Kampanyası Başlattı.

Geçtiğimiz sezon 3. lige düşen uşakspor'da taraftarlar kulübün içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması amacıyla "Uşakspor'u Geri İstiyorum" adlı imza kampanyası başlattı.

Uşak Belediye binası önünde, kulübün içinde bulunduğu yönetim ve maddi krizden kurtulması amacıyla imza kampanyası başlatan taraftarlar, 10 bin imza toplamayı hedefliyor. Kampanyayı başlatan 64 Aşigolar Derneği, topladıkları imzaları Vali Kayhan Kavas ve Belediye Başkanı Mesut Apaydın'a sunulacak. 64 Aşigolar Derneği Başkanı Nihat Kirman, kulübün bulunduğu durumdan çıkması için çaba verdiklerini ifade etti.

Uşaksporlu taraftarlar olarak kulübün içinde bulunduğu durumdan çıkması için seslerini duyurmak istediklerini kaydeden Kirman, " Bizler Uşakspor ve Uşak gönüllüsü olarak halkın karşısına bu şekilde çıkmak istemezdik. Fakat takımın yaşadığı talihsiz olaylar bizi bu duruma itti. Kampanya ile amacımız Uşak halkının feryadını ve sıkıntısını bu yolla aktarmak. Uşakspor'un durumu belirsiz. ilimizin Valisi ve Belediye Başkanı'nın bu konuda duyarlı olacağına inancımız tamdır" dedi.

Uşakspor'da yaşanan yönetim belirsizliği nedeniyle yaşanan sıkıntıların mahkemeye intikal ettiğini de söyleyen Kirman, " Uşakspor'da şu anda iki ayrı yönetim var. Konu adli mercilere intikal etti. Davanın Temmuz ayında olması nedeni ile iki yönetimde hiçbir şey gerçekleştiremiyor. Uşakspor'un menfaati için herkes üzerine düşeni yapmalıdır" diye konuştu.

(KY) 09.06.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title