Haberler

Tanrıverdi: "Tayyip Erdoğan'ın Çırağı Olmaktan Gurur Duyuyorum"

AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Sarıgöl’ü ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Sarıgöl'ü ziyaret etti.

Hüseyin Tanrıverdi'nin Sarıgöl ziyaretine Manisa AK Parti Milletvekilleri Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Recai Berber, Selçuk Akdağ da katıldı. Sarıgöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, "30 Mart seçimlerinde Sarıgöl'de AKP Parti adayı kazanacak. Bayrağımızı dikeceğiz. Sarıgöl AK Parti belediyecilikle tanışacak" dedi. Toplantıda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti'de aday sıkıntısı olmadığını belirterek şunları söyledi: "AK Parti'de kaybedecek zaman yoktur. Manisa ilçelerini ziyaret etmekteyiz bugün ikinci günümüz. Adaylarımız belli olmadı biz de aday sıkıntısı yoktur. Aksine parti içerisinde aday yarışı vardır. Dargınlık olmaz.Teşkilatı olmayan parti başarılı olamaz.AK Parti bayrağını bu seçimlerde Manisa ve ilçelerinde dalgalandıracağız." Uğur Aydemir, mecliste kabul edilen bütçe hakkında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: "11 yıl önde bütçemiz 230 milyon dolar iken bu yıl bütçemiz 800 milyon dolar oldu.Bu belli ki AK Parti iktidarı ile oldu.Bütçemiz dört kat arttı.Paranız varsa itibarınız var demektir. Bakınız Türkiye artık İMF'ye borç verecek duruma geldi. Türkiye istikrarlı bir ülke haline geldi. Bakınız Türkiye eskiden bütçesinin yüzde 86'sını faize vermekteydi.Geriye kalan yüzde 14 ile memuruna,işçisine maaş öderdi.Bu parayla nasıl yatırımlar olurdu.Şimdi ise bütçenin yüzde 15 bölümü faize geriye kalanı hizmete akıtılıyor. İş böyle olunca da önümüzü kesmeye çalışıyorlar.Önce Gezi olayları ardından hükümet üyelerimizin yakınlarına karalama politikası uygulanmaktadır.Kim olursa olsun mutlaka yargı önünde cezasını alacak.Tabi ki suçlu ise.Biz birlik olursak bize kimse zarar veremez."

Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, Türkiye'de bölünmüş yollar yaptıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bununla kalmadık yolsuzlukların yolunu kestik.Ayakta durmamızın tek sebebi yolsuzluklarla mücadelemizdir.Yolsuzluk olan ülkede hizmet olmaz bunu düşünün."

MANİSA MARKA OLACAK

Manisa AK Parti Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Tanrıverdi de yaptığı konuşmada şunları söyledi: "30 mart akşamı yüzümüz gülecek. Manisa AK Parti belediyecilik anlayışı ile marka olacak. Eskiden İstanbul denilince akla İSKİ gelirdi.Sayın AK Parti Genel Başkanım Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olunca ekibini kurdu.Birlikte 4,5 yıl çalıştık. İstanbul'u Kerbela olmaktan kurtardık.Çamurlu yolu kalmadı.Burada ben de çalıştım. Başbakanımızın çırağı oldum.Bundan gurur duydum.İstanbul bize bilgi oldu.Yol gösterdi.İş başına gelince Manisa'nın çehresi değişecek.AK Parti belediyecilik anlayışı olan AK belediyeciliği Manisa için yapmak boynumuzun borcu olacak."

Hüseyin Tanrıverdi ve diğer milletvekilleri birlikte Sarıgöl caddelerinde arabalarla tur atarak halkı selamladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Sarıgöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title