Haberler

Takla Atan Otomobil Ağaca Asılı Kaldı: 2 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi Kurşunlu Kavşağı'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak bahçeye uçtu.

Bursa'nın İnegöl İlçesi Kurşunlu Kavşağı'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak bahçeye uçtu. Bahçedeki ağaçta asılı kalan otomobilin sürücüsü ve eşi yaralandı.

Eskişehir'den İnegöl'e seyir halinde olan 47 yaşındaki Seyfettin Öztürk yönetimindeki 16 NNV 15 plakalı otomobil, Kurşunlu Kavşağı'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarındaki bahçeye girri. Otomobil, iki ağaç arasında asılı kaldı. Kazada sürücü Seyfettin Öztürk ve eşi Nurcan Öztürk yaralandı. Kendi imkanları ile araçtan çıkan sürücü ve eşi kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyfettin Öztürk Kurşunlu İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title