Haberler

AK Parti Silivri Adayı Sert'ten Danamandıra Köyüne Çıkarma

Güncelleme:

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmaları kapsamında ilk mitingini Danamandıra köyünde gerçekleştirdi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmaları kapsamında ilk mitingini Danamandıra köyünde gerçekleştirdi.

Mitinge İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, SKM Başkanı Filiz Güler, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

"AK PARTİ SAYESİNDE HİZMETE DOYDUK"

Danamandıra'da AK Parti sayesinde gelen hizmetlerden bahseden köy muhtarı Emrullah Çakır, "Önümüzde bir yerel seçim var. İlk muhtarlık afişlerimi astığımda altında köy için yapacaklarımızı sıralamıştım. Bana bu kadar işi yapamazsan ezik durumda kalırsın dediler. Arıtma tesisi, cami onarımı, gölet yoktu. Eski camimizin onarımını yaptırdık, asfaltlama işlemi yaptık, dış mantolama, çatı onarımı, dış mermer döşeme, taş kaplama gibi hizmetler yaptık. Bugün köyümüze 1.5 trilyon yatırım yaparak futbol sahası kazandırdık. Seneye de 4 trilyon gibi bir yatırım yapacağız. Önümüzdeki yıl alt yapı çalışmalarımızı da bitireceğiz. Bu hizmetlerde emeği geçen AK Parti'ye teşekkür ediyorum" dedi.

"AYDINLIK GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ"

AK Parti'nin verdiği sözleri her zaman tuttuğunu vurgulayan İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, "Muhtarımız hizmetlerden bahsederken gurur duyduk. AK Parti'den önce birçok hükümet gelip geçti. Ama AK Parti Hükümeti döneminde, Danamandıra'ya yapılan hizmetler, adeta bir belediyeye yapılan hizmetler kadar çoktu. Futbol Sahamızın yapılacağının müjdesini verdiğimde bize inanmamışlardı. Ama Danamandıra da sözünü tuttu, AK Parti de sözünü tuttu, Kadir Topbaş da sözünü tuttu. Burada yine bizi birinci çıkartırsanız, Tahir Sert Başkanımızı birinci çıkartırsanız, Danamandıra'ya onların hayal edemeyeceği hizmetler gelecektir. Biz bütün ekibimizle, bu işe gönül koyduk, bütün arkadaşlarımızla taşın altına elimizi koyduk. Silivri'mizin hizmetlere kavuşması için 1 Nisan'da Tahir Başkanımızı, Belediye Başkanı yapmak için gece gündüz çalışacağız ve aydınlık günlere kavuşacağız" şeklinde konuştu.

"KIZINIZA SAHİP ÇIKACAĞINIZI BİLİYORUM"

Bu topraklarda doğduğunu ve köyün AK Parti hizmetleri ile geldiği noktadan gurur duyduğunu belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, "Burası benim köyüm. Ben Danamandıra'nın kızıyım. Bu sıcak karşılama için hepinize teşekkür ediyorum. Benim çocukluğum bu köyde geçti. Onun için bu köyün öncesini biliyoruz. Şuan arkamda gördüğüm tablo ile gurur duyuyorum. Bu iş ekip işi. Biz güçlü bir ekibiz, güçlü bir teşkilatız. Bütün başkanlarımızla biz Silivri'de çok değerli hizmetler yaptık. Hepimizin derdi Silivri'ye hizmet etmek. Türkiye'de, İstanbul'da, Silivri'de, Danamandıra'da biz bunları yaptık. Silivri Belediyesi, 5 yıllık zaman zarfında Danamandıra'ya ne yaptı? AK Parti'nin getirdiği hizmetler ortada. Bundan sonra beni mahcup etmeyeceğinizi ve kızınıza sahip çıkacağınızı biliyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

"TÜRKİYE IMF'YE BORÇ VERECEK KONUMA GELMİŞTİR"

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert ise, "Bende bir köylü çocuğuyum. Uzun seneler çiftçilik ve hayvancılık yaptım. O yüzden sizi en iyi ben anlarım. AK Parti, Türkiye'de insana değer verdi. Devletin gücünü insan için kullanmaya başladı. Eski Başbakanlarımızın 1 Milyar TL için IMF kapılarında takla attığı dönemden, bugün bütün borçlarını ödemiş ve IMF'ye borç verecek duruma gelmiş bir Türkiye varsa, bu AK Parti'nin başarısıdır. Havaalanı sayısı 26'dan 52'ye çıkartılmış. Eskiden sadece zenginlerin binebildiği uçağa artık hepimiz binebiliyoruz.3.Köprü, Marmaray, Avrasya Tüneli gibi büyük projeler yaptık. Peki AK Parti bunları yaparken CHP ne yaptı? Sadece yapılan hizmetlere karşı çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, İstanbul'u mega bir kente dönüştürmüş, dünya belediyelerine örnek olmuştur. Kadir Başkanımız söz verirse mutlaka yapar" dedi.

"BUNLARIN PROJELERİ YOK"

Sert, "Eskiden kimsenin kokudan geçemediği Haliç, balık tutulacak hale gelmiş, 22 milyon ton asfalt dökülmüş, 4 adet tünelle İstanbul'un altını ulaşım ağı ile örmüş, 1 milyon hasta vatandaşımıza evinde sağlık hizmeti verilmiş, 1600 vatandaşımıza İSMEK sayesinde meslek eğitimi verilmiştir. Kadir Topbaş Başkanımız bunları yaparken, Mustafa Sarıgül metro mu yapmış metrobüs mü yapmış kavşak mı yapmış? Sarıgül 3 gün önce Silivri'ye geldi. 3 saat konuştu ancak bir tane proje sunamadı. Bunların projesi yok. Bize güvenin. Biz köylerimiz için mahallelerimiz için projelerimiz ile geliyoruz. Danamandıra köyümüze doğalgaz sözü veriyoruz. İmar planlarını yeniden gözden geçireceğiz ve sizlere proje desteği vereceğiz. Değerli dostlarım, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Silivri'yi çok istiyor. İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Silivri'ye aşık. Bir de aranızda yetişmiş olan Tahir Sert kardeşiniz el ele verdiğinde Silivri, tarihinde gördüğün en büyük hizmetlere kavuşacaktır" diye konuştu.

TÜLAY KAYNARCA MÜJDE VERDİ

Türkiye'de AK Parti tarafından köylerle ilgili yapılan çalışmalardan bahseden ve ülkemiz üzerine oynanan oyunlara değinen İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, "Danamandıralı kardeşlerime seslenmek istiyorum. Geçen hafta mecliste bir çalışma yaptık. Yakında tapusuz köylerimizle ilgili yasal düzenlemelerimiz sonuçlanacak. Meclis çalışmalarımız 18 saat sürdü. AK Parti'nin bütün milletvekilleri tam kadro oradayken, ana muhalefetin vekilleri ne projelerde, ne de temsilde aramızda değildi. Geçen hafta çıkan yasada Orman Haklarından faydalanamayan köylülerimiz vardı. Onların haklarının temini ile ilgili çalışmaları yaptık. 2B Kadastralar çalışmaları bittikten sonra bu bölgedeki tüm çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Silivri'de yaşayan bir kardeşiniz olarak bunun müjdesini vermek istiyorum. Büyük millet, büyük güç, hedef 2023. Bu coşku bu güzellik, Türkiye'mizin her noktasına hizmet olarak dönecek. Suriye'de, Ukrayna'da oynanan oyunları görüyoruz. Türkiye istikrar, güven ve Recep Tayyip Erdoğan diyerek bu oyunu bozacak. Silivri'de Tahir Sert, İstanbul'da Kadir Topbaş diyerek hizmete yeniden kavuşacak" şeklinde konuştu. Program, AK Parti Heyeti'nin köy kahvesinde, Danamandıra halkı ile yaptığı sohbetin ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tahir Sert İstanbul Ak Parti Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title