Haberler

Tüfek Verdiği Sevgilisine "Sarkıntılık Edersem Beni Vur" Dedi, Tacize Başlayınca Öldü

Güncelleme:

19 yaşındaki Yeter A., kendisini evlenme vaadiyle kaçırarak taciz etmeye çalıştığını iddia ettiği Muhammet Yıldırım'ı portakal bahçesindeki boş evde pompalı tüfekle öldürdü.

19 yaşındaki Yeter A., kendisini evlenme vaadiyle kaçırarak taciz etmeye çalıştığını iddia ettiği Muhammet Yıldırım'ı portakal bahçesindeki boş evde pompalı tüfekle öldürdü. Zanlı Yeter A. ile Şükrü D. tutuklandı, iki şüpheli serbest bırakıldı.

Adana Kozan'da 25 yaşındaki bir genç, sır dolu cinayete kurban gitti. İddiaya göre 25 yaşındaki Muhammet Yıldırım, beraberinde kız kardeşi 18 yaşındaki Fatma Y. ve arkadaşı Şükrü D. ile birlikte kız arkadaşı Yeter A.'yı konuşma bahanesi ile Kozan merkezden bir araçla aldı. 4 kişi Işıklı Mahallesi'nde, içinde eski bir ev bulunan portakal bahçesine gitti. Şükrü D., yiyecek alma bahanesiyle evden ayrılırken, Fatma Y.'yi ise imam nikâhlı eşi Ahmet Y. aldı ve Yeter A. ile Muhammet Yıldırım baş başa kaldı.

"AL BUNU, SANA SARKINTILIK EDERSEM BENİ VUR"

Gazete Habertürk'ten Beycan Üçkardeş'in haberine göre, Yıldırım kız arkadaşı Yeter A.'ya amacının evlenmek olduğunu, bu yüzden kendisini kaçırdığını, bulundukları eve yatak ve ihtiyaçları olacak her türlü malzemeyi getirdiklerini belirterek "Burada her şey bitsin evlenelim" dedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Yıldırım otomobilinde bulunan av tüfeğini alıp eve döndü, "Al bunu, sana sarkıntılık edersem beni vur" dedi. Bir süre sonra da Yeter A., kendisini taciz ettiği iddiasıyla 'korkutmak amacıyla' Yıldırım'a ateş açtı. Sol kasığından vurulan genç adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayetin ardından Yeter A. ise olay yerinden kaçtı.

KOMŞULAR KANLAR İÇİNDE BULDU

Silah seslerini duyan vatandaşlar bahçeye gidince Yıldırım'ı kanlar içinde buldu. Yıldırım'ın cenazesi Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri Yeter A., Fatma Y., Şükrü D. ve Ahmet Y.'yi gözaltına aldı. Zanlı Yeter A. ile Şükrü D. tutuklandı, iki şüpheli serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Muhammet Yıldırım Kozan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

HAKKARİ:

ADAM VUR DEMİŞ ÖLDÜR DEMEMİŞ Kİ. .

12
0
yanıtYanıtla
karal:

yazik olmus cokda guzel kizimis

6
4
yanıtYanıtla
t.c.:

Özgüvenin de fazlası zarar...Erkek her zaman olduğu gibi kadını basite almış ama kadın her zaman ki gibi ona bunu yapmamasi gerektiğini öğretmiş...DERS niteliğinde.Ama sonuç üzücü.

7
1
yanıtYanıtla
Rok:

portakal bahcesiyse adana dicektim tam

6
0
yanıtYanıtla
veli:

suç maktulün emri o vermiş. birine bir şey söylerken dikkat etmesi gerek insanların beyin onu emir sayar ve dediğini istemsizce yapar

3
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bu genc yasta bu guzellik yazik hayatini karartmis zorla kacyrmak ne demek hakim amcalar iyi niyetli olun yazik

3
1
yanıtYanıtla
Feminanizm Ölmeli:

Gereken en ağır ceza verilmeli!!! Yeter ya bu ne? Ülkede feminazi hortladı!!!

yanıt3
yanıt3
Adsız:

Beni vur demiş oda vurmuş yanii. .

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Rok adanada muz bahceside var atlama oyle her portakalin uzerine

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title