Haberler

Taciz İddiası Davasında Takipsizliği Kesinleşen Talat Bulut, Karalama Yapanlara Yargı Yolunu Gösterdi

Güncelleme:

Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinde kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz etmekle suçlanmış, hakim karşısına çıkmıştı. Hakkında takipsizlik kararı verilen Bulut'un diziye dönmesi ise set çalışanlarını rahatsız etmişti. Bulut, hakkında takipsizlik kararının kesinleşmesinden sonra sosyal medya üzerinden, şahsına yönelik iftira ve karalama yapanlara, yaptığı duyuru ile yargı yolunu gösterdi.

DUYURUYA MEVLANA'NIN SÖZLERİ İLE BAŞLADI

Talat Bulut duyurusuna şöyle başladı; "Herkese merhaba , Mevlanın bir söz ile başlamak istiyorum. "Dün dünde kaldı, bugüne ve yarına dair yeni şeyler söylemek lazım. Ama ben bu sözü değiştirmeliyim. Dün dünde kalmadı. Bugüne ve yarına dair yeni şeyler söylemek ve uyarılar yapmak gerek. Elimdeki yazıyı okumak zorundayım kusura bakmayın. Çünkü bu bir uyarı! Lütfen dikkatle dinleyin.

Taciz İddiası Davasında Takipsizliği Kesinleşen Talat Bulut, Karalama Yapanlara Yargı Yolunu Gösterdi

YARGI ÖNÜNDE AYRI AYRI HESAPLAŞACAĞIM

"Üzerime haksızca atılan ve mesnetsiz olduğu yargının tüm mercileri tarafından defalarca ispta ve tescil edilen bir iftirayı, insanoğluna yakışmayacak bir kötülük hissiyle, bana düşmanlık için pervasızca kullanma çabası içerisine giren herkesi, hayret ve sükunetle dinledim ve takip ettim. Hakkımda ortaya atılan yalanın, açık bir iftira olduğu yargı tarafından, tüm detaylarıyla, ortaya konduğu halde bazı linç seviciler, kamoyu nezdinde (Yani kalabalık nezdinde) itibarımı zedelemek için hala çırpınmaya devam ediyor. Onlar artık bilmeliler ki, bana atılan bir iftiranın ortaya koyduğu yargı, onların bu açık suç girişimine de kayıtsız kalmayacaktır. Bugünden itibaren gerek yazılı gerekse sözlü olarak yaptıkları açıklamalarla, şahsıma karşı karalama kampanyası düzenleyen ve buna ortak olan herkesle ayrı ayrı yargı önünde hesaplaşacağım."

Taciz İddiası Davasında Takipsizliği Kesinleşen Talat Bulut, Karalama Yapanlara Yargı Yolunu Gösterdi

SEVENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Hakkında takipsizlik kararı kesinleşen Talat Bulut, avukatı ve sevenlerine teşekkür ederek videosunu sonlandırdı.

Taciz İddiası Davasında Takipsizliği Kesinleşen Talat Bulut, Karalama Yapanlara Yargı Yolunu Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Talat Bulut Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

phrasap:

Çamur at izi kalsın.

7
4
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

kiz minciklandiğiyla mi kaldi şimdi

4
7
yanıtYanıtla
canı sıkılan sarılıyor:

demek ki yabancı artistlerden sonra bizimkiler de mevlanaya sarıldı. fıkara mevlana, şov dünyasının oyuncağı oldu

4
6
yanıtYanıtla
zambak:

yargı sürecinde sustu hala karalamalar yapılıyorsa o da yargı yolu ile hesaplaşır bu gözdağı vermek değildir.

6
3
yanıtYanıtla
...:

Kesinlikle iftira oldugunu düşünüyorum bu karalâma kampanyası sonrası cok güzel birkarar herkes haddini bilecek

5
3
yanıtYanıtla
ünal özer:

kim bu sapığa iftira atacak bee, film zaten acayip ahlaksız bi film

2
5
yanıtYanıtla
isim:

taciz ettiyse geri çek kendini bekle video kaydı bir mesaj kaydı bir delil olsun elinde belki bir yanlış anlamadan ötürü sadece bir kadının beyanı adamın ekmeğinden ediyor.

6
1
yanıtYanıtla
ali d.:

son zamanların modası beni taciz etti allah hepimizi kuru iftiradan korusun bir karşı cinse 5 metreden fazla yaklaşmaya korkar oldum bu memlekette 30 yıl postacılık yaptım çocukları aşırı severim hala öyleyim eskiden başını okşamadan hiç bir çocuğun yanından geçmezdim kız erkek farketmez şimdi elim havada kalıyor ya tacizçi derlerse diye korkuyorum

5
0
yanıtYanıtla
SEKSEN1:

Kadın erkeksiz, erkek kadınsız asla yapamaz. .

2
1
yanıtYanıtla
Realist:

Lütfen sizin gibi adı çıkıklar denize düşünce yılana sarılsın, Mevlana’ya değil. Onu da kirletmeye hakkınız yok çünkü.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title