Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Sel, Esnafları Ziyaret Etti

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

2009 Yılında Suşehri halkının teveccühü ile tekrar Suşehri Belediye başkanlığına geldiklerini belirten Belediye Başkanı Sedat Sel, "4 dönem Suşehri Belediye Başkanlığı görevini yaptım halen bulunduğumuz makamda Suşehri halkı bizi tercih ederek doğru bir karar verdiğini görmüştür. Çünkü 2005 yılında çıkan yerel yönetimler yasasıyla birlikte Sivas merkez dahil 16 belediye içerisinde en fazla hibe projesi alarak Suşehri'ne hayal denilen projeleri kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 projemizin tamamladık ancak başlatmış olduğumuz birçok projemizin de yarım kalmaması için aldığımız hızla o projelerimizi de bitirip çağın gerektirdiği izlenimleri Suşehri halkına her alanıyla yaşatmak için tekrar bu kutsal göreve güçlü kadrolarımızla hazırlandık. Dersimizi iyi çalıştık ancak biz bu kutsal görevde tekrar Suşehri halkından yarım kalan projelerimizi tamamlamak için yetki istiyoruz. Yakın bir tarihte yine ilçemize kazandırmayı planladığımız bir çok projemizi halkımızla paylaşacağız. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler ilçemize ve ülkemize şimdiden hayırlı olsun Allah yar ve yardımcımız olsun."dedi.

Suşehri esnaflarını gezen ve destek ziyaretlerinde bulunan belediye başkanı Sedat Sel'e gezisinde Suşehri Büyük Birlik Partisi İlçe başkanı İsmail Hakkı Tokgöz, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adayları eşlik ettiler. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sel Sedat Sel Suşehri Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title