Haberler

Survivor Türkiye Yunanistan'da Aşk Dedikosu Çıktı!

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yer alan Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında, Hikmet ile Yunan takımındaki Dimitra arasındaki yakınlaşma izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

TV8'in beğenilerek izlenen yarışması Survivor Türkiye- Yunanistan, yaşanan rekabetlerle olduğu kadar komik diyaloglarla da gündeme geliyor. Son olarak Türk yarışmacı Hikmet'in, Yunan takımının güzel yarışmacısı Dimitra'ya karşı söylediği sözler dikkat çekti.

Survivor Türkiye Yunanistan'da Aşk Dedikosu Çıktı!

"SEVGİLİM YOK, OLMADI"

Türk takımında yer alan Hikmet Tuğsuz, 14 Şubat'ta oynadığı oyunlarda sevgilisi, eşi olanlar için yarışacağını söyledi. Takım arkadaşlarının 'aşk' göndermelerinin ardından Hikmet Tuğsuz, Yunanistan takımından Dimitra ile ilgili bir açıklamada bulundu. 33 yaşındaki yarışmacı, "Benim bir sevgilim yok, olmadı. Yapacak bir şey yok. Yarışırsam sevgilileri olan, eşi olanlar için yarışacağım" dedi. Hikmet'in bu sözleri üzerine takım arkadaşlarının "Sen de birine selam gönderebilirsin" karşılığı geldi.

Survivor Türkiye Yunanistan'da Aşk Dedikosu Çıktı!

"DİMİTRA'YA DA BİR PLATONİK"

Survivor Hikmet, "Yani bakalım, şu an Dimitra'ya da bir platonik... İşimiz şaka da bugün gerçekten eşleri, sevgilileri olan yarışır da oyunu kazanırız. Hatta yarışamayanlar yerine ben yarışırsam sevgilisi ve eşi olanların 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayacağım. Tek tek isimlerini de sayabilirim" ifadelerini kullandı.

Survivor Türkiye Yunanistan'da Aşk Dedikosu Çıktı!

"DİMİTRA SENİN İÇİN"

"Ben de eşim için oynayacağım" diyen Bora Edin, "Sen dönüp 'Dimitra senin için' diyeceksin. Ne kadar şanslısın" sözleriyle Hikmet'e takıldı.

Survivor Türkiye Yunanistan'da Aşk Dedikosu Çıktı!

"HİKMET'i BEĞENİYORUM"

Bora'ya cevap veren başarılı yarışmacı, "Ben Dimitra'ya öyle demem. Dimitra herkesin içinde söyledi zaten. 'Hikmet'i beğeniyorum' dedi. Ama benim için karşılıksız bir sevgi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Yunanistan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

.....,,,,,..,,,,,,,,,,,,,:

deccalın kendi yalancıdır,,avenesi yalancıdır,deccal devri,yalancıların devridir..deccalın saçları sarı,gözleri mavidir.gözünün biri kördür.

3
4
yanıtYanıtla
Tirci bilo:

ONLARI CIFLESMEYE GOTURDU MASON

3
2
yanıtYanıtla
Cfc:

Dimitra fena hatun değil aslında albenisi var

2
2
yanıtYanıtla
Milat:

Yunan ırkı kültürü Türk halkıyla ayni neden olmasın

2
1
yanıtYanıtla
ceyo:

boş haber gündemde kalmak için neler yapıyorlar bir bitmediniz

2
1
yanıtYanıtla
hikmet:

bu hikmet araplara benziyo çoook hanzo, ne hikmetse

1
2
yanıtYanıtla
.:

belki anne tarafına benziyordur bir sor bakalım laik soytarı

yanıt2
yanıt0
SURVİVOR ACUN ADADA VAR MI MACUN:

İzleyici çekmek için yapmadığınız numara kalmadı. Geçen sene reytinglerde gerileyince takımları değiştirdiniz. Hilmi Cem ile yunanlı kız arasında hayali aşk yarattınız. Reyting için yapmayacağı şey yok Acunun. Turabi ile Murat birbirine girmiş bu da reyting için. Her şey düzmece, palavra. Gerçekçi tek Survivor 2006 Türkiye-Yunanistan. Şimdiki tam bir komedi. Acun istediği yerleri kesiyor, montajdan atıyor beğenmediği yerleri. Oyun kazanmamız lazım, açız, takım olarak bütünleştik gibi konuşmaları yayınlıyor.

3
0
yanıtYanıtla
PORTUK:

türk yunan yapımı bir cici bebecik bekliyoruz boş durman

3
0
yanıtYanıtla
m m m:

yabancilik hastaligi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title