Haberler

Survivor şampiyonu İsmail Balaban, yarışmacı İlayda Şeker ile el ele görüntülendi

Güncelleme:

Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban, annesiyle tartışan nişanlısı ile ayrıldıktan sonra yarışmadan tanıdığı İlayda Şeker'le aşk yaşamaya başladı. İkilinin birlikteliği gittikleri eğlence mekanına el ele girmeleriyle ortaya çıktı.

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban, annesinin "Yılan" dediği nişanlısı Gamze Atakan ile ayrıldı. Yeni bir ilişkiye yelken açan güreşçi, sevgilisiyle objektiflere takıldı.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Balaban, Survivor'da birlikte yarıştığı İlayda Şeker ile yarışmadan sonra da görüşmeye devam etti. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Yeni ilişkileri hakkında henüz bir açıklama yapmayan ikili, önceki akşam bir eğlence mekanına el ele girdi. Çiftin bu fotoğrafı da kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban, yarışmacı İlayda Şeker ile el ele görüntülendi

İlişkisi hakkında henüz bir açıklama yapmayan İsmail Balaban, Instagram hesabından İlayda Şeker ve ikiziyle olan bir fotoğrafını paylaşarak adeta ilişkisini ilan etti.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban, yarışmacı İlayda Şeker ile el ele görüntülendi

İSMAİL BALABAN'IN ANNESİ: NİŞANLIN YILANMIŞ OĞLUM

İsmail Balaban, Survivor'da kazandığı iletişim ödülünde annesini aramış ve nişanlısı hakkında duydukları karşısında büyük bir şok yaşamıştı. Balaban'ın annesi telefonda "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" demişti.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban, yarışmacı İlayda Şeker ile el ele görüntülendiİsmail Balaban ve İlayda Şeker

Survivor şampiyonu İsmail Balaban, yarışmacı İlayda Şeker ile el ele görüntülendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İsmail Balaban Haberler

500

Yorumlar (4)

Uğur Duran:

Er meydanlarının sarı Fırtınası olarak bildiğimiz, takdir ettiğimiz İsmail artık Magazinlerin Sarı Fırtınası oldu demek. yazık. Çok yazık. Güreş camiası senden böyle bir hareket beklemezdi.!

75
34
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ZATEN SURVUVORA KATILMASI BILE HATAYDI DESENIZE HER GÜRESINI SEVEREK IZLEDIGIM ISMAILDE MAGAZIN HAVA VE NE OLDUMA KURBAN GIDIYOR

53
14
yanıtYanıtla
corci:

güzelim kızı milyonların önünde rezil rüsva ettiler.

56
11
yanıtYanıtla
Arda USİU :

Önceki nişanlısını çok arar..ENAZİNDAN ÖBÜRÜ BUNUN GİBİ GÖBÜŞÜNÜ HERKESE GÖSTERMİYORDU...ÇOK YAZIK...

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title