Haberler

Survivor'da Sabriye Şengül için hazırlanan video herkesi kahkahaya boğdu

Güncelleme:

Dün akşam final bölümüyle ekrana gelen Survivor'da Sabriye Şengül için hazırlanan özel video izleyenleri kahkahaya boğdu.

Dün akşam final bölümüyle ekrana gelen Survivor 2019'da sonuçlardan önce eğlenceli anlar yaşandı. Yarışma boyunca yaşanan komik olayların olduğu videolar büyük bir ilgiyle izlendi. Yarışmaya sonradan dahil olan Sabriye Şengül'ün videosu ise herkesi kahkahaya boğdu.

SABRİYE İÇİN ÖZEL VİDEO HAZIRLANDI

Kickboksçu ve boksör Sabriye Şengül'ün ikinci kez katıldığı yarışmada uzun süre sayı alamaması, havuz oyunlarında suya atlamaması ve Yunan takımıyla yaşadığı komik dialoglar izleyicileri kahkahaya boğdu.

Survivor'da Sabriye Şengül için hazırlanan video herkesi kahkahaya boğdu

ŞAMPİYON YUSUF OLDU

Heyecanlı ve eğlenceli geçen Survivor'un finalinde ise Seda Ocak ve Yusuf Karakaya arasındaki yarışın kazananı Yusuf oldu. Şampiyon olduğunu duyan Yusuf, duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabriye Şengül Haberler

500

Yorumlar (4)

Esatir:

Çok doğal, tatlı bir kız.

3
3
yanıtYanıtla
HAKARET KÜFÜR ETMEK DOĞALLIK MI:

Hadi ya hiç DOĞAL insan görmesek bizleri kandıracaksın vaayy beee size göre doğallık insanlara hakaret etmek küfür etmek senden yaşça büyük evli üstüne üstelik Çocuk sahibi adama (OKAY KÖKSAL) kameraların önünde yüzüne tükürmek mi doğallık ya bi bas git işiniz yok mu sizin

yanıt0
yanıt0
Al sana komiklik:

Oy sabriyeee saaabriyeee, gel beriye beeeriyeeeeo

3
0
yanıtYanıtla
BİR İZLEYİCİ:

ŞU SABRİYE OLMAYINCA SURVİVORUN TADI OLMUYOR. ALLSTARDA GENE BEKLERİZ :D

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title