Haberler

    Survivor'da Dün Gece Büyük Bir Şok Yaşandı!

    Survivor 2017'de bir yarışmacı daha elenecek. Bu hafta oldukça zorlu şartlar altında geçen dokunulmazlık oyunu sonrasında Gönüllüler Takımı, iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmiş oldu. İlk oyunun ardından Erdi ve Berna eleme potasına girerken, ikinci oyun sonrasında önemli gelişmeler yaşandı.

    Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde kimlerin eleme potasıan girdiği belirlendi. Gönüllüler Takımı'nda bu hafta bir isim yarışmaya veda edecek. Survivor 2017'de eleme oylaması başladı.

    ERDİ, BERNA, BULUT, GÖKHAN ELEME POTASINDA | Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kaybetti. ve bu hafta eleme potasına giren dört isimde gönüllüler takımından oldu. Survivor'da dün yapılan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına Erdi ve Berna girmişti.

    Bugün yapılan dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan eleme konseyi sonrası en çok adı yazılan Bulut ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan'ın söylediği isim olan Gökhan oldu.

    SMS oylaması başladı ve 28 Mart 2017 Salı akşamı elenen isim belli olacak. Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan'dan en düşük SMS oyunu alan adaya veda edecek.

    SURVİVOR'DA ŞAŞIRTAN OLAY | Survivor 2017'nin yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Heyecanın ve rekabetin eksik olmadığı yarışmada adada patlak veren fırtına ve yağmur yüzünden yarışmacılar zor anlar yaşadı.

    ACUN ILICALI: DOĞANIN DENGESİ DEĞİŞTİ Acun Ilıcalı da içinde bulundukları durumu "Adeta Dominik'te doğanın dengesi değişti" sözleriyle anlatmaya çalıştı.

    TV8'in reyting rekorları kıran Yarışması 'Survivor'ın son bölümü yayınlandı. Birleşme Partisine sadece iki hafta kaldı. Survivor'da iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bu hafta dört isim elemeye kaldı. Survivor 2017 Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Erdi haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel sembol oyununu kazanan Tuğçe, haftanın ikinci eleme adayı olarak Berna'nın adını söyledi. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında konseyden Bulut'un adı çıktı. Bireysel sembolü kazanan Volkan ise Gökhan'ın adını söyledi.

    ELEMEYE KALAN İSİMLER!

    1. Erdi Ünver

    2. Berna Keklikler

    3. Bulut

    4. Gökhan

    SURVİVOR'DA BUGÜNE KADAR ELENEN YARIŞMACILAR | Survivor 2017 heyecanla devam ederken elenen isimlere yenileri ekleniyor. İşte Survivor 2017'de şu ana kadar elenen yarışmacılar, Fulya Şahin, Seda Demir ve Denisa Gültekin, Yiğit, Eser West, DJ Berna Öztürk, Sadin Bakır, Tarık Mengüç, Fatih Hürkan, Çılgın Sedat.

    SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KALDI? | Survivor 2017'de birleşme partisine kısa süre kaldı. İki yarışmacı birleşme partisine gitmeyi garantiledi. Birleşme partisine iki hafta kala oynanan sembol oyunu, final niteliği taşıdı. Sembol oyunları sonucunda bir erkek ve bir kadın yarışmacı iki haftalık dokunulmazlık kazanarak birleşme partisine gitmeyi garantilemiş oldu. Erkekler sembol oyununu kazanan Furkan Kızılay, Survivor birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Kızlar sembol oyunu sonucunda ise Tuğçe Melis Demir birleşme partisine gitmeyi garantiledi.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Berna Öztürk Acun Ilıcalı Melis Demir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title