Haberler

Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim Mert Öcal oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim sık sık SMS sıralamasında birinci gelen Mert Öcal oldu.

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2020'de adaya veda eden isim SMS oylaması sonucunda Mert Öcal oldu. Survivor eleme potasında Mert, Aycan, Yasin, Sercan ve Cemal Can isimleri yer alıyordu.

GÖNÜLLÜLER VE ÜNLÜLER'DE SMS'TE BİRİNCİ OLAN İSİMLER

Survivor'da oynanan iletişim oyunu sonrası yarışmacılar, eleme konseyinde Survivor'dan elenen isimi belirlemek için toplandı.

Gönüllüler takımında haftayı SMS'te birinci olarak kapatan Barış Murat Yağcı, ada konseyinde eleme adayı olarak Cemal Can Canseven'in ismini verdi. Bu hafta SMS'te ünlüler takımında ilk sırada yer alan isim Elif Gören oldu. Elif, 3. eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın ismini verdi.

MERT ÖCAL SURVİVOR 2020'YE VEDA ETTİ

Geçen hafta Ersin Korkut'un sakatlığı nedeniyle yarışmadan elenmesi ardından uygulanamayan SMS'ler bu haftaki SMS ile birleştirildi. Yapılan oylar sonucunda ise iki takımdan da bu hafta SMS'te en az oyu alan isim Mert Öcal olarak Survivor 2020'ye veda eden isim oldu. SMS sıralamasında sık sık birinci gelen Öcal'ın vedası ise herkesi şaşkına çevirdi.

Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim Mert Öcal oldu

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Best Model of Turkey yarışmasında 1. seçildi. 2004 Best Model of The World yarışmasında da birinci olmayı başardı.

Mankenlikte kazandığı derecelerin ardından gerek yurt dışında ve gerekse de yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı. Uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra kariyerini oyunculuk yönünde devam ettirmek isteyen Mert Öcal, ilk olarak 2005 yılında Asla Unutma dizisinde Salih karakterini oynayarak başladı.

Ardından birkaç dizide küçük rollerde oynayan genç oyuncu Mert Öcal, 2008 yılında "Görgüsüzler" adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya gibi usta isimlerle birlikte rol alarak oyunculu konusunda da performansını sergileme şansı yakaladı.

Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim Mert Öcal oldu

Oyunculuğa kısa bir ara verdikten sonra yeniden 2013 yılında "Bizim Okul" isimli dizi ile Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Pınar Aydın, Bican Günalan, Ahenk Demir, Volkan Severcan ile usta oyuncu kadrosu ile birlikte oynama şansını yakaladı. Hemen ardından 2015 yılında Aşk Yeniden, 2017 yılında ise İsimsizler isimli dizinin kadrosuna dâhil edildi.

Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Bizim Okul, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz dizilerinde rol alan Mert Öcal, 2018 yılında Adını Sen Koy ve 2019 yılı sonunda ise yine ekranların en uzun soluklu olan dizisi Arka Sokaklar kadrosuna dahil edildi.

Rol Aldığı Diziler:

İsimsizler (2017)

Savaşçı (Baran, 2017)

Aşk Yeniden (Ertan, 2015)

Bizim Okul (Murat, 2013)

Kız Annesi (Yalçın, 2011)

Görgüsüzler (Yılmaz, 2008)

Oyun Bitti (Murat, 2007)

Rüyalarda Buluşuruz (Murat, 2006)

Doktorlar (4. Sezon 2010

Nehir (2005)

Asla Unutma (Salih, 2005)

Rol Aldığı Filmler:

Defne'nin Bir Mevsimi (İnayet, 2016)

Mahmut İle Meryem (2012)

Takkeci Baba Rüya Peşinde (Vehbi, TV Filmi 2011)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mert Öcal Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

GÖRKEM İNCİ:

TÜRKİYE SEVMEDİ SENİ. . . . .

14
4
yanıtYanıtla
SMZ:

Bu karakterdeki insanlar hep şunu ister. YAĞMUR SADECE BENİM TARLAMA YAĞSIN. . . . . bu kafa yapısı var mert. te.

12
2
yanıtYanıtla
halk:

Kendini kaf dağında zannediyordu. . . .

11
2
yanıtYanıtla
GÖRKEM İNCİ:

HEP STRATEJİ PEŞİNDEYDİ. . . . BU SEFER TUTMADI. . . . KENDİSİ BİLE ŞOK OLDU. . . HADİ SANA BAY BAY. . .

10
2
yanıtYanıtla
avdel:

iyi oldu çok konuşuyordu

10
2
yanıtYanıtla
metin:

dahada izlememmmmm

5
5
yanıtYanıtla
karts:

HER ŞEYE İTİRAZ EDEN . İÇTEN PAZARLIKÇI . . ÇIKARCI BİRİYDİ İYİ Kİ ELENDİ. . . . . . . . . . .

8
2
yanıtYanıtla
Esoo:

Çok iyi oldu. Son zamnlarda iyice çizmeyi aşmıştı. Takım arkadaşlarının motivasyonunu bozup boş yere geriyodu. Ayrıca karşı takıma sataşıp sonra olanları uzaktan izliyodu. Hem suçlu hem güçlüydü anlayacağınız.

4
3
yanıtYanıtla
Türk:

Adam diğerleri gibi ikiyüzlü ve çıkarcı davranmadigi icin dürüst olduğu ve aklindakini söylendiği için sevilmedi. Ersin le bile sorun yaşadıktan sonra Ersin arkasından konuştu dedikodusunu yaptı ama Mert çıkıp ta tek birşey demedi arkasından. Orada Cemalcan ve Sercan dışında hepsi yapmacık hepsi rol yapıyor samimiyetsiz.

0
0
yanıtYanıtla
Parviz fan:

Emre gitseydi daha iyi olurdu sampiyon barış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title