Haberler

Survivor 2020'de adaya veda eden isim, Mavi Takım'dan Ardahan oldu

Güncelleme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim, Mavi Takım'da en düşük SMS sıralamasına sahip olan Ardahan oldu.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 yarışma programında bu hafta adaya veda eden isim, SMS sıralamasında en az oyu alan Ardahan oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Elif'in dokunulmazlık kolyesi nedeniyle katılmadığı ve aday olmadığı konseyde bir ilk yaşandı. Mavi takımdan bir ismin SMS birincisi olacak olması nedeniyle diğer üç yarışmacının otomatik olarak aday olacağı göz önüne alınınca ikinci konseyde oylama yapılmadı. İlk konseyde ise Ardahan takım arkadaşlarından rica ederek kendi ismini yazdırmış ve haftanın ilk eleme adayı olmuştu.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM ARDAHAN OLDU

SMS oylaması sonucunda Survivor 2020'de hayallerine veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı, SMS sıralamasında rakiplerinden daha oy alarak adaya veda eden ismin Ardahan olduğunu açıkladı.

Survivor 2020'de adaya veda eden isim, Mavi Takım'dan Ardahan oldu

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 senesinde Ardahan'da doğdu ancak Adana'da ikamet ediyor. 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giydi. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte askerliğini tamamladı.Ardından 2 yıl Dubai'de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Türkiye'ye döndükten sonra aktif olarak sporla ilgilenen Sadık Ardahan Uzkanbaş, sonrasında Kazakistan'a giderek 6 yıl orada yaşadı.

Survivor 2020'nin büyük bir kısmında Gönüllüler takımında mücadele eden Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

Survivor 2020'de adaya veda eden isim, Mavi Takım'dan Ardahan oldu

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum. Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Ardahan SMS Haberler

500

Yorumlar (14)

Yazık:

Dürüst olanı, doğru olanı, doğal olanı, delikanlı olanı, şov yapmayan, temiz kalpli, başarılı insanlar maalesef sevilmiyor

21
1
yanıtYanıtla
ADANA''NIN YOLLARI TAŞTAN:

Gerçekten üzüldüm . Bençte oturan Evrim , karşıda Barış rahatsızlandığı zaman : İki lokma birşey verin kalkar o demesi , kalbinin ne kadar kötü olduğunu gösterir . Böyle bir zihniyet dururken yasak olduğu halde Cemal''e zuladan yiyecek veren Babuş''un gitmesi gönülleri yaraladı .

16
1
yanıtYanıtla
eda:

Evrimin gitmesi gerekirdi yazık oldu iyi kalpli babuşaa

14
1
yanıtYanıtla
fatih:

Ardahan ın gitmesine bende çok üzüldüm . Ardahan takım seçerken hata yaptı Yasin i takıma almakla gitmesi gerekende yain olmalıyydı. ilk seçimini sercan degil Berkan ı alacaktı.

yanıt2
yanıt0
12345:

favori değildi fakat evrim gibi narsist, egoist, içten pazarlıklı, kötü kalplı birisi dururken ardahan niye gider ki?tamam survivor iyilik merkezi değil ama adam yerde sakatlanırken bacak bacak üstüne atıp dün dünyaları yemiştir, yemek verin bişeyi kalmaz, aç mı kaldı falan diyecek kadar kötü de olamaz insan ya.

8
1
yanıtYanıtla
hasan:

Ardahan ın gitmesine üzüldüm gitmesi gereken yasin olmalıydı.

yanıt2
yanıt0
AKDENİZLİ:

AĞLASAYDI, ÇİRKEF OLSAYDI, SAKATLANIP MAĞDURU OYNASAYDI, CANIM SIKILDI OYNAMIYORUM DİYEREK TAKIM ARKADAŞLARINI YARIŞMADA YALNIZ BIRAKSAYDI ELENMEZDİ.

7
1
yanıtYanıtla
AHMET:

Ardahan ın gitmesine çok üzüldüm. gitmesi gereken Yasin di. Nedeni ise Yasin hem başarısız hem geçimsiz. Yasin 335 oyuna çıkmış 156 galibiyet, Ardahan 345 oyuna çıkmış 180 galibiyet, Evrim 419 oyuna çıkmış 220 galibiyet , Sercan353 oyuna çıkmış 200 galibiyet arkadaşlar Eeştirirken lütven elinizi vicdanınıza koyun. Evrim her oyuna çıktı ve elinden geleni yaptı.

3
4
yanıtYanıtla
ARİF:

Evet. Evrim, maşallah pabuç gibi diliyle tüm takım arkadaşlarını demoralize edip performanslarını düşürürken kendisini ise bayağı geliştirdi. Allah, insanları ne kadar konuştuklarıyla değil, zekalarını kullanabilme ve insanlıklarıyla değerlendirecek. Yani Acun''un ve sizin gibi olaya tersten bakıp kavgadan nemalananların üslubuyla değil.

yanıt0
yanıt0
ref:

Doığan dürüst samimi olanı kameralara oynamayanı elendi maalesef.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title