Haberler

Suriyeli Çocuk Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Güncelleme:

Gaziantep'te 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, çalıştığı iş yerinin deposunda boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi, Karayılan Caddesi üzerindeki beyaz eşya tamiri yapan bir dükkanda çalışan 12 yaşındaki Suriyeli Ferhat Ali akşam saatlerinde aniden kayboldu.

BOĞAZI KESİLMİŞ HALE BULUNDU

Talihsiz çocuk bir süre sonra aynı iş yerinde çalışan bir başka çocuk tarafından cadde üzerindeki hurda malzemelerin konulduğu depoda boğazı kesilmiş şekilde bulundu. Çocuk durumu çevredekilere bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Suriyeli Ferhat Ali'nin cesedi, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası cenaze aracıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Çocuğun yakınları ise olay yerinde fenalık geçirdi. Boğazı kesilerek öldürülen çocuğun katilinin bulunması için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ferhat Ali Gaziantep Şahinbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (38)

selim Avusturalya akcay:

Ülkeme Müslüman Suriye lıler gelsın esadcı putinci ler CHP''li ler hainler geziciler dinsizler def olup gitsınler

30
41
yanıtYanıtla
ref:

adamlar 7-8 senedir savaştan kacmış aclık perişanlı yaşıyor evi yemeği yok habire cocuk yapıyorlar bizim burada 300 tl derme catma gecekonduda orutuyorlar 5 sene olmuş türkiyeye geleli 4 cocukları olmuş hepsi boy boy türkiye 20 sene cökmüş olur ozaman torunlarısınız bela okur tayyipe

51
1
yanıtYanıtla
İzmir:

12 yaşında ya daha yazik mekanı cennet olsun bunu yapan şerefsizinde cehennem olur inşallah !

47
1
yanıtYanıtla
Gezgin:

Suriyelilerin antepte çektiği ızdırap, türkiyenin hiçbir yerinde görülmedi.

29
12
yanıtYanıtla
reis:

gezgin nick li şahıs ben yıllardır Gaziantepteyim öncelikle çocuk için çok üzüldüm ALLAH yapanın belasını verir elbet ama Suriyelliler Gaziantepte ızdırap çekti dersen olmaz sen bi gel gör bakalım ızdırabı çeken Anteplilermi Suriyelilermi senden benden çok çok iyi şartlarda yaşıyorlar durumu çok kötü olanlar hariç oturdukları evleri görsen aklın durur böyle bilmeden yorum yapma

yanıt23
yanıt9
çelik:

reis , gezginin yorumuna cevap olarak(suriyeliler senden benden çok çok iyi şartlarda yaşıyorlar durumu çok kötü olanlar hariç oturdukları evleri görsen aklın durur)yazdığına göre, suriyelileri, iyi yaşam ve iyi eve layık görmediğini itiraf ediyorsun. . sanırım suriyelileri zengin kıskanan, ve suriyelilere kötü davranan birisin

yanıt3
yanıt1
öztürk:

kim suriyeliler antepde veya türkiyenin baska yerinde ızdırap cekti derse nankördür. . allah herseyi görüyo. .

yanıt0
yanıt0
osman:

öldüren arapsa sallandırsınlar. . Türk ise 2 yıldan fazla yatırmak milletin kanına dokunur. . elin arabı için Türk harcanmaz. . . .

8
30
yanıtYanıtla
İsmail:

zıhniyetin seni sallandırmayı zaten hakediyor

yanıt19
yanıt3
osman:

araplar Türklerden daha milliyetci. . bütün araplar; türkleri başı ezilmesi gereken solucan gibi görüyorlar. ingilizde, fransızda, yahudide milliyetci, almanlardada her ne kadar nazizm bitsede hala milliyetci. . . bende milliyetci olacam tabi. ben herseyden önce türk ırkını düşünmeliyim. aklı olan herkeste böyle yapıyor. suç kavramı evrenseldir. burda olmasa baska yerde işlenir. aslolan kendi milliyetini, Türk milletini savunmaktır. bu işi yapan türkse ceza almadan çıkmalıdır. çünkü aynı dili konuşuyoruz

yanıt4
yanıt15
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title