Haberler

Kadın market sahibini taciz edip tekme tokat döven zanlı yeniden gözaltında

Güncelleme:

Muğla'da bir markete girerek işletmeci Elif Gültekin'e sözlü tacizde bulunup darbeden şahıs gözaltına alınmış sonrasında salıverilmişti. Kamuoyunda büyük tepki toplayan olay sonrası zanlı, Konya - Adana seferi yapan bir otobüste gözaltına alındı.

Muğla'nın Milas ilçesi 19 Mayıs Bulvarı'nda 10 yıldır market işleten Elif Gültekin'e, markete müşteri gibi girdikten sonra sözlü tacizde bulunup darp eden Kürşat Z. olayın ardından gözaltı alınmış, daha sora nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Kamuoyunda geniş yer tutan olayın ardından zanlı yeniden gözaltına alındı.

TEKME TOKAT DÖVDÜ

Geçen pazar günü yaşanan olayda Kürşat Z. isimli kişi, yarı çıplak bir şekilde alışveriş yapmak için markete gelmiş, market sahibi Elif Gültekin'den iki bira ve sigara isteyerek kadına sözlü tacizde bulunmuş ardından tekme tokat dövmüştü. Dehşeti yaşayan talihsiz kadının kulağının arkasına 5 dikiş atılırken olay sonrası zanlının serbest bırakılması tepki topladı.

Kadın market sahibini taciz edip tekme tokat döven zanlı yeniden gözaltına alındı

YENİDEN YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Olayın kamuoyunda geniş yer bulmasının ardından Gültekin'in ifadesine yeniden başvurulurken, zanlı Kürşat Z. hakkında ise yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu çalışma sonucunda Kürşat Z.'nin izine Adana'da rastlanıldı.

ADANA OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Adana emniyeti ile gerçekleşen irtibatta Kürşat Z. Konya - Adana seferi yapan bir otobüste gözaltına alındı. Zanlının ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Muğla'da bir kadını tekme tokat dövmüş, serbest bırakılmıştı! Yeniden aranan zanlı Adana'da yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

19 Mayıs Milas Haberler

500

Yorumlar (25)

nec:

bu caniyi serbest bırakan savcı görevden kovulmalı ve suç''a azmettirmekten tutuklanmalıdır. .

15
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bence o nöbetçi mahkemedeki hakim tutuklanmalıdır. Bu ne arkadaş illa kadını öldürmesi mi gerek yarım kalan işini tamamlaması için mi salmışlar.

13
0
yanıtYanıtla
MAGANDA DOLU MEMLEKET:

Adana''yı duyunca acaba niye şaşırmadım? Muğla''ya tatile gitmiş Adanalı bir maganda. Gücü ancak bir kadına yetiyor. Ama hiçbir ceza almayacağını o da biliyor. Böylelerine 10 sene hapis vereceksin bak bakalım bir daha yapıyorlar mı?

12
1
yanıtYanıtla
zehra:

YARGI nın çalışabilmesi için illa ki SOSYAL MEDYA baskısı ve KADIN DAYANIŞMASI mı gerekiyor? o hakim veya savcılar bunlara gerek kalmadan NİÇİN harekete geçmiyo?bu sistemi üzülerek takip ediyorum. uutmayın ! ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar. bir savcıyı dövmek bir kenara ! YAN gözle bak bakalım ya da sözlü tacizde bulun. direk silivride alırsın soluğu

12
0
yanıtYanıtla
ADA:

Demekki sosyal medyada çıkmasaydı bu pislik kimbilir daha kimlerin canını yakacaktı

11
1
yanıtYanıtla
Nihat:

Allah kahretsin insan kılıklı pislik..

12
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

gücü bir kadına yeten bir ÖKÜZ ve işini sosyal medyaya göre yapan bir ADALET sistemi. ülke MUZ CUMHURİYETİ deyince zorunuza gidiyor ama birileri ülkeyi batırmak için çalışıyor yani ÇALIŞMIYOR.

12
0
yanıtYanıtla
BABA SAKIR:

Evet dünki haber serbest bırakılınca onca tepkiden sonra demekki geregi yapılmış , ama illa tepkimi olmalıydı içeri atmak için. Bunu 2 3 gun sonra salmazsınız insaalh

11
0
yanıtYanıtla
AKREP:

O KARARI VEREN HAKIMIN ALLAH BELASINI VERSIN.

10
0
yanıtYanıtla
Faik:

Adam maalesef bugün serbest bırakılmış. . :( Toplumda infial yaratan bu tip suçların karşılıksız kalması üzücü :/

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title