Haberler

Sultangazi'de Binler, Demokrasi Nöbetinde

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü sonrasında binlerce vatandaş demokrasiye sahip çıkmak için Sultangazi’de demokrasi nöbeti tutmaya devam etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü sonrasında binlerce vatandaş demokrasiye sahip çıkmak için Sultangazi'de demokrasi nöbeti tutmaya devam etti.

Sultangazi Belediyesi, hain darbe girişimi üzerinden geçen hazin bir yılın ardından 15 Temmuz'da yaşanan vatan savunmasının unutturulmaması ve demokrasiye sahip çıkmak için demokrasi nöbetlerine devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda düzenlenen nöbete, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, STK temsilcileri, 15 Temmuz gazi ve şehit yakınları ve binlerce vatandaş katıldı. Program Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz konuşmaları, türküler, şiirlerin okumasıyla devam etti. Nöbette 1 yıl önce FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar dualarla anılırken gaziler için şifa dileklerinde bulunuldu.

"15 Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız"

15 Temmuz gecesini unutturmayacaklarını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Sergi açılışıyla başlayan milli görevimiz 1 haftadır devam ediyor. Sokaklarda, özellikle son 4 akşamdır yoğun kalabalıklarla nöbetlerimizi tutuyoruz. Dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden döndükten sonra buradaki alana girmekte zorluk yaşadık. İnsanların bu kadar kalabalıklar oluşturması için bir haber bir mesaj oluşturmaya gerek yoktu. Halkımız 15 Temmuz'u hafızalarına yazmıştı ve bu yüzden de yollardaydılar. 'Biz birlikte olalım' davetini yineledik, dün bu meydandan sabaha kimse ayrılmadı ve sabah namazına kadar programlar yapıldı. Sultangazi halkına gönülden teşekkür ediyorum. Gösterilen bu duyarlılık '15 Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız' mesajını veriyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cahit Altunay Sultangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title