Haberler

Süleyman Soylu, Baba Ocağında Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, baba ocağı Gaziosmanpaşa'da onuruna verilen yemeğe katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, baba ocağı Gaziosmanpaşa'da onuruna verilen yemeğe katıldı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Soylu, "AK Parti yuvasındayım. Gittiğim yerde aynı sıcaklığı, aynı muhabbeti ve aynı sevgiyi görüyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşalı olan ve bir dönem çalışmalarını ilçede sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun onuruna yemek verdi. Gaziosmanpaşa GOPARK tesislerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu onuruna düzenlenen yemeğe, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti İl Başkanı İsmail Ergüneş, sivil toplum kuruluşları üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Baba ocağı Gaziosmanpaşa'da dostlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bu baba ocağını, bu coşkuyu, bu mutluluğu görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Şunu çok açık yürekle söylemek isterim ki, AK Parti yuvasındayım. Gittiğim yerde aynı sıcaklığı, aynı muhabbeti ve aynı sevgiyi görüyorum. Türkiye hem bugün hem de yarın çok güçlü ve emin ellerde, büyük bir siyasi teşekkülle yoluna devam ediyor. İnanıyorum ki, hem 2023'ün hem de 2071'in Türkiye'sinin güzel kadrosu geleceği iyi bir şekilde yöneteceklerdir" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ise, AK Parti'nin bir üyesi olduğu için büyük gurur duyduğunu belirtti. Erol, "Ben Rabbime şükrediyorum. Allah bana Recep Tayyip Erdoğan gibi biriyle siyaset yaptırmayı nasip ettirdi. AK Parti ailesinin bir ferdi olduğum için her daim onur ve gurur duydum" dedi.

Süleyman Soylu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olmadan önce Gaziosmanpaşa'da birlikte çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Erhan Erol, "Biz Süleyman Soylu ile çok eski dostuz ve arkadaşız. Çok değerli hatıralarımız var. Ben bürokrat, o siyasetçiydi. Her zaman Gaziosmanpaşa'ya hizmet etmek için çalıştık ve çok güzel şeyler yaptık. Biz bu parti kurulduğundan beri başkanı yanımızda istedik" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı İsmail Ergüneş de, "Değerli kardeşlerimle bir arada olmanın mutluluğu ve coşkusu içerisindeyiz. Coşkuluyuz çünkü ülkemizin içinden geçtiği kritik dönemde milletimizin gönlünde taht kurmuş bir siyasi hareketin mensupları olarak bir aradayız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu İsmail Ergüneş Erhan Erol Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title