Haberler

Şükriye Tutkun'dan, Bayramda Müzik Ziyafeti

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası'nda etkinlikler Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca yapılan etkinliklerle sadece Beylikdüz'nün değil İstanbul'un gözde yerlerinden biri haline gelen Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası'nda renkli günler bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı için hazırlanan programların ilk gecesinde Halk Müziği'nin sevilen seslerinden biri olan Şükriye Tutkun sahne aldı.

Ramazan Kasabası'nı, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde de boş bırakmayan vatandaşlar, Şükriye Tutkun'un en sevilen halk ve sanat müziği eserlerini seslendirdiği konseriyle keyifli saatler geçirdiler.

Beylikdüzü'nde üçüncü kez konser verdiğini ve buradaki seyircileriyle olmaktan büyük keyif aldığını belirten Şükriye Tutkun'a, söylediği türkülerde sevenleri de eşlik etti. Tutkun'a, konserinden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın; güzel bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını, Ramazan Bayramı'nın tüm herkes için sevgi, huzur, sağlık ve güzellik dolu günlere vesile olması temennisinde bulundu. Yalçın, sanatçı Tutkun'a çiçek de takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Bayramı Şükriye Tutkun İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title