Haberler

CHP'nin Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir Kimdir?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İzmir Buca Belediye Başkan Adayı'nın Suat Nezir olduğunu açıkladı. Buca Belediye Başkan Adayı olan Suat Nezir hakkında merak edilenler haberimizde…

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin İzmir'e bağlı Buca Belediye Başkan Adayı açıklandı. CHP'nin Buca Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart seçimlerinde Suat Nezir gösterildi. Peki, Suat Nezir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

SUAT NEZİR KİMDİR?

Suat Nezir, 1977 yılında İzmir Buca'da doğdu. İlkokulu Buca Ahmet Kutsi Tecer İlkokulu'nda, ortaokulu ise Buca Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu'nda okudu. Buca Ticaret Meslek Lisesi'ne gitti. Anadolu Üniversitesi 2.sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.

Suat Nezir Kimdir?

BUCA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖREV ALDI

Uzun yıllar Buca Spor Kulübü'nde futbol oynadı. Vatani görevini Ankara Gölbaşı Garnizonu'nda tamamladı. Dört dönem Buca Belediyesi İmar Komisyonu Üyeliği iki dönem İmar Komisyon Başkanlığı'nı yapan Nezir aynı zamanda Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak da görev aldı.

BİRÇOK SİVİL TOPLUM KURULUŞUNA ÜYELİĞİ VAR

Türkiye Bosna Hersek Dernekleri Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği, İzmir Bosna Sancak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde iki dönem yönetim kurulu üyeliği, Buca Avcılık ve Dağcılık Spor Kulübü'nde ise üyeliği bulunmaktadır. 20 yılı aşkın bir süredir konut imalatı alanında ticari yaşamını aktif olarak Buca'da sürdürmektedir. Evli ve 3 kız çocuk babasıdır. Buca'da ikamet etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Suat Nezir Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title