Haberler

Sporcu Mehmet Oğuz Erdoğan, Engelliler 2. Balkan Spor Yarışması'ndan Dereceyle Döndü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Müjgan-Serkan Karagöz Uygulamalı Eğitim Merkezi öğrencisi Mehmet Oğuz Erdoğan, Edirne’de yapılan Engelliler 2. Balkan Spor Yarışmasında atletizmde 50 metrede birincilik, gülle atma yarışmasında da 3'üncülük elde etti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Müjgan-Serkan Karagöz Uygulamalı Eğitim Merkezi öğrencisi Mehmet Oğuz Erdoğan, Edirne'de yapılan Engelliler 2. Balkan Spor Yarışmasında atletizmde 50 metrede birincilik, gülle atma yarışmasında da 3'üncülük elde etti.

Yarışmadan dereceyle dönen Erdoğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı annesi Nadire Erdoğan, babası İsmail Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Müjgan-Serkan Karagöz Uygulamalı Eğitim Merkezi kurucuları hayırseverler Müjgan ve Serkan Karagöz çifti ve Okul Müdürü Serdar İş ile birlikte ziyaret etti. Başarılı engelli sporcu Mehmet Oğuz Erdoğan'ı makamında ağırlayan Kaymakam Kubilay, başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Erdoğan'ın kendilerini gururlandırdığını dile getiren Kaymakam Kubilay, "Engelliler 2. Balkan Sporları Yarışmasına ülkemizi başarıyla temsil eden Mehmet Oğuz Erdoğan çocuğumuzun atletizmde birincilik ve gülle atmada üçüncülük alması bizleri gururlandırdı. Engelliler 2. Balkan Spor Yarışmasında Türkiye, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Bulgaristan, Yunanistan ve Kozova ülkelerinin sporcuları yer aldı. Yarışmalar atletizm, gülle atma, basketbol ve bolca dallarında yapıldı. Çerkezköy'den katılarak ülkemizi bu yarışmada başarıyla temsil eden Mehmet Oğuz Erdoğan'ın başarısından son derece mutlu olduk" dedi.

Kaymakam Metin Kubilay, "Böyle bir evlat yetiştirdikleri için anne ve babasına, iyi bir eğitim aldığı için Müjgan-Serkan Karagöz Uygulamalı Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve bu okulu Çerkezköy'e kazandıran hayırseverlerimiz Müjgan-Serkan Karagöz'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı sporcu çocuğumuzun bundan böylede başarılara imza atacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oğuz Erdoğan Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title