Haberler

Yorumcu Uğur Meleke, Fatih Terim ve Arda Turan'ı Eleştirdi

Güncelleme:

Spor yazarı Uğur Meleke, A Milli Takım'ın EURO 2016'ya veda etmesinin ardından kaleme aldığı yazıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcuları eleştirdi.

Spor yazarı Uğur Meleke, A Milli Takımın EURO 2016'ya erken veda etmesinin ardından gündem yaratacak bir yazı kaleme aldı. Özellikle Fatih Terim ve Arda Turan'a çok ağır ifadelerle yüklenen Meleke, "Bu ülke Terim'e 3 kez milli takım, 3 kez de Galatasaray antrenörlüğü şansı vermiş. Hiç kimseye verilmemiş "Türkiye Futbol Direktörlüğü" payesini layık görmüş. Arda'ya milli takımda hem 10 numara hem de kaptanlık teslim edilmiş. İsmi genç yaşında sokaklara caddelere verilmiş. Sevgiyse sevgi, saygıysa saygı, kazançsa kazanç... Daha ne verebilir ki bu ülke size?" dedi.

Uğur Meleke'nin 'Eflak'la Boğdan'ı mı istiyorsunuz?' başlıklı yazısının bazı bölümleri şöyle:

"ESAS MESELE KAYBETMEK DEĞİL"

"Esas mesele, İspanyollar'a ya da Hırvatlar'a kaybetmek değil. Her iki takım da bizi yenebilirler, çok olağanüstü sonuçlar değildi bunlar. Milli takımın kamuoyunda eleştirilme nedeni yenilgiler değildi zaten. Kabullenmişlikti. Savaşmamaktı.

"MESELE ARZULAMAMAKTI"

31,5 yaş ortalamalı İtalya 120 km. koşarken bizim 102 koşmamızdı. Hırvat Badelj 16, Modriç 15 top kazanırken, Selçuk'un 5, Ozan'ın 8'de kalmasıydı. Arzulamamaktı, yüreğini ortaya koymamaktı. Tablo böyleyken hem Terim'in hem de Arda'nın basın toplantılarındaki "hakkımız yeniyor, bu ülkede değerimiz bilinmiyor" temalı konuşmalarını ve mutsuz üsluplarını çok anlayamadım doğrusu.

"DAHA NE VEREBİLİR Kİ BU ÜLKE SİZE?"

Bu ülke Terim'e 3 kez milli takım, 3 kez de Galatasaray antrenörlüğü şansı vermiş. Hiç kimseye verilmemiş "Türkiye Futbol Direktörlüğü" payesini layık görmüş. Arda'ya milli takımda hem 10 numara hem de kaptanlık teslim edilmiş. İsmi genç yaşında sokaklara caddelere verilmiş. Sevgiyse sevgi, saygıysa saygı, kazançsa kazanç... Daha ne verebilir ki bu ülke size?

Eflak'la Boğdan'ın anahtarını mı? Sahada yürüyen, ilk iki maçın her ikisinde 50'de kontağı kapatan milli takımın mücadele etmediği için eleştirilmesinden daha doğal ne olabilir ki Allah aşkına?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Meleke Fatih Terim Arda Turan Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

MİLLİ TAKIMIN DOKUNULMAZLIĞIMI VAR:

MİLLİ TAKIMDA ELEŞTİRİLİR VATANDAŞLAR HALI SAHA MACINDA ĞİBİ GAYRET VAR ĞÜÇLE OYUN İSTİYOR HAYRET MALESEF SOVMENLİK YAPTILAR

11
1
yanıtYanıtla
HAK HUKUK,,:

PARACI TERİM VE ALBAYRAK. . ŞİMDİ SIRA GS YE GELDİ YEME SIRASI. . . NASIL Bİ TEKNİK DİREKTÖRLÜK. . BU KADAR PARA. . MİLLETİN HAKKINI YEEEE SENİ TÜRKİYEDE İSTEMİYORUZ. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

Bu yazının altına imzamı atıyorum. Daha söylenecek çok söz var amma insanın ahlakı elvermiyor. Bir an evvel çekilin kardeşim. Siz herşeye doymuşsunuz. Özlenen ve özlediğimiz insanlar gelsin oralara.

4
0
yanıtYanıtla
bjk:

yazık şu ülkeye fatih terim yılda 10 trilyon para lüks lüks villalar yatlar katlar damatları kızları nişantaşlarında altlarında masarattiler ve porşeler lüks restorantlar ve lüks mağazalar kısacası asrı saadet aile saadeti yaşıyorlar ve çıkıp birde devletin televizyonuna kafa tutuyor sen kimsin ya fatir terim sen bu ülkenin garip gureba insanlarının vergileriyle yaşıyorsun ve asgari ücertin 1 tl olduğu bir ükede milyon dolarları götürüyon birde tafra yapıyon utan be

3
0
yanıtYanıtla
VATAN PERVER:

RTE YiNE YAPACAGINI YAPTI MiLLi TAKIMADA KAYYIM ATADI BUNLAR MiLLi DUYGULARDAN YOKSUN TERiM VE YARDIMCISI ARDA VE HER ZAMAN HER KAYYIMIN YAPTIGI GiBi VERiLEN GÖREVi BASARIYLA YERiNE GETiRDiLER YANi BATIRDILAR HAiNLER. DUYGULARIYLA OYNANAN HALKIMIZA HAVALE EDiYORUM. . .

3
0
yanıtYanıtla
atilla:

ip paratorrrrr teriiim kovulmada ve 15 milyon euro olan tazminatını almadan gitmez Bunların yüzünden futboldan soğudum aetık futbol maçı izlemeyecem

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Böyle bir şey var mı Fatih Terim ve Arda yüzünden finale kalsalar üzülecektik.

1
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

adam diyorki halen bunların hesabını soracam. Ve sonrada dalga geçer gibi diyor ki kimseye kırgın degiliz. . . Resmen milletle dalga geçiyor Ulan biz kırgınız, rezil ettiniz ülkeyi. İngiilizler dalga geçti. Mesele yenilmek degil, savaşmamak. Pes etmek.

2
0
yanıtYanıtla
SEYHANLI:

PARA İSTEDİNİZ. FAZLASIYLA ALDINIZ. . YOK BU PURU ALMAMIŞ YOK BURUK AZ PARA ALDIM DİYOR. . NASIL İŞTİR. BU, , GÖKHAN TÖRE GİTMEDEN PARA ALMIŞ. BU MİLLETİN HAKKI YENİRMİ. . . HADİ YEDİNİZ. . FUTBOL YOK ORTADA, , PRİM KAVGASI YÜZÜNDEN. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title