Haberler

Yarı Maraton'da Bir Gümüş ve Bir Bronz Kazandık

Romanya'da gerçekleştirilen 2.Balkan Yarı Maraton Şampiyonası'nda erkeklerde Fatih Bilgiç gümüş madalya, kadınlarda ise Türkan Özata bronz madalya kazandı.

Romanya'da gerçekleştirilen 2. Balkan Yarı Maraton Şampiyonası'nda erkeklerde Fatih Bilgiç gümüş madalya, kadınlarda ise Türkan Özata bronz madalya kazandı.

Oradea kentinde düzenlenen şampiyonada ülkemiz adına yarışan Fatih Bilgiç ve Türkan Özata, madalya ile yurda döndüler. Erkeklerde Fatih Bilgiç, 1: 04: 50'lik derecesiyle ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı. Romen atlet Nicolae Alexandru Soare 1: 04: 26 ile ilk sırada yer alırken Moldovalı sporcu Gheorghita Vitalie 1: 06: 28 ile üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Türkan Özata 1: 17: 59'luk derecesiyle yarışı üçüncü sırada tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Romen sporcu Elena Moaga 1: 17: 12 ile kürsünün ikinci sırasında yer alırken, Sırp atlet Olivera Jevtic ise 1: 14: 29 ile altın madalya elde etti. - Oradea

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Romanya Oradea Gümüş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title