Haberler

Volkan Demirel Söndü, Süper Lig'in En Kötü İkinci Kalecisi

Güncelleme:

Geride kalan 20 haftanın istatistiklerine göre Volkan Demirel, Süper Lig'in en kötü ikinci kalesi.

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın yaklaşık son 10 yıldır değişmez kalecisi olan Volkan Demirel, her sezon düşen performansıyla sürekli daha fazla eleştiri topluyor. 

VOLKAN İÇİN İŞLER İYİ GİTMİYOR

Yediği gol sayısı artıyor, yaptığı hatalar çoğalıyor, buna rağmen hem Fenerbahçe'de hem de Milli Takım'da önceliğini koruyor. Ancak 33 yaşındaki 1 numara için işlerin iyi gitmediği rakamlara her gün biraz daha fazla yansıyor.

EN KÖTÜ İKİNCİ KALECİ

Öyle ki bu sezon Fenerbahçe Süper Lig'i domine ederek liderlik koltuğunda otururken, Volkan görev yaptığı 18 maçta yediği 21 golle en kötü kaleciler arasında başı çekiyor. Elazığlı Zülküf'ten sonra Süper Lig'in en başarısız ismi olan Volkan, 18 maçta kalesine 60 isabet eden şutun 21'inde topu ağlarında gördü.

EN İYİSİ ONUR

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga, 84 şuttan 20'sine gol izni vererek yüzde 23'lük bir ortalama yakalarken, Muslera 59 şutta 13 gol yedi ve yüzde 22'lik bir orana ulaştı. Onur ise adeta başka bir boyutta. 19 maçta kalesine tam 113 isabetli şut gelen bordo-mavili file bekçisi 23 gol yedi ve yüzde 20'lik bir oranla Süper Lig'in en iyisi olmayı başardı. 

 

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title