Haberler

Ünlü Spor Yorumcuları Üründül ve Aktan'dan Demirtaş'a Ziyaret

İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği “Unutmadık, Unutturmayacağız” adlı konferansa katılmak için Samsun’a gelen ünlü spor yorumcuları Ömer Üründül ve Ümit Aktan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği "Unutmadık, Unutturmayacağız" adlı konferansa katılmak için Samsun'a gelen ünlü spor yorumcuları Ömer Üründül ve Ümit Aktan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

20 Ocak 1989'da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Samsunsporlu teknik direktör, futbolcular ve kulüp çalışanlarının anısına İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği "Unutmadık, Unutturmayacağız" adlı konferansa katılmak için Samsun'a gelen ünlü spor yorumcuları Ömer Üründül ve Ümit Aktan'ı konuk eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, onlarla makamında bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, "Bugün kazanın 25 yıl dönümü. O nedenle sevgili Ömer Üründül arkadaşımız ve Ümit Aktan kardeşimiz Samsun'a geldiler. Biz de bir anma programı yaptık. Aynı şekilde geçen yıl da yapmıştık. İnsanlar unutulduğu zaman ölür. Aslında bu yüzden onları unutmamak üzere böyle anma günleri düzenliyoruz. Onların hatıralarını anmamız, onların kalbimizde yaşadığı anlamına da geliyor" dedi.

Demirtaş, Samsunspor'un Samsun'un bir markası olduğunu, bu yüzden vazgeçilmezler arasında yer aldığını vurguladı.

Samsunspor'un yaşamış olduğu trafik kazasının üzerinden 25 sene geçtiğini söyleyen spor yazarı Ömer Üründül, "Önemli olan o günleri unutmamak. Geçen sene de bu davete içten gelen sevgiyle, saygıyla katılmıştık. Bu sene de katılıyoruz. Eğer geleneksel hale gelirse, Allah sağlık verdiği sürece de inşallah katılırız. Vefa önemli bir şeydir. Bu yaşananlar hepimizin başına gelebilecek şeylerdir. Bu gece de tekrar bu anma tören için Samsun'da olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

İlkadım Belediyesi'nin önderliğinde, yerel medyanın da desteğiyle çok önemli işlere imza atıldığını vurgulayan Ümit Aktan ise, "Biz ucundan tutuyoruz, katkıda bulunuyoruz. Her zaman için onların unutulmamasını, Samsun'un bu acı gününün geleneksel bir şekilde hep hatırlanıyor olmasını ve o insanların ailelerinden gelecek o dönüşün Samsunspor gibi bir markaya bir sinerji oluşturması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Daha sonra ünlü yorumcular, belediyenin spor kulübünü ziyarete etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlkadım Belediyesi Necattin Demirtaş Ömer Üründül Ümit Aktan Spor Haberler

Canlı anlatım! Cimbom şampiyonluğa koşuyor

Canlı anlatım! Cimbom şampiyonluğa koşuyor

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda?
Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title