Haberler

Turkısh Aırlınes Open'da Van Zyl Zirveyi Korudu

Turkish Airlines Open golf turnuvasında Güney Afrikalı Jaco Van Zyl toplamda 130 vuruşla liderliğini korudu.

Turkish Airlines Open golf turnuvasında Güney Afrikalı Jaco Van Zyl toplamda 130 vuruşla liderliğini korudu.

Turkish Airlines Open'ın ikinci gününde de lider değişmedi. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Montgomerie Maxx Royal Sahası'nda düzenlenen Turkish Airlines Open'ın ilk raundunu lider tamamlayan Güney Afrikalı Jaco Van Zyl ikinci günü 69 vuruş ile bitirdi ve toplamda 130 vuruşla zirvedeki yerini korudu. Güne 10. çukurdan başlayan Van Zyl, ilk 10 çukurda 5 birdie yaparak, bir ara toplamda -16'ya ulaşmasına rağmen momentumunu devam ettiremedi. 4 ve 8. çukurlarda bogey yapan 36 yaşındaki oyuncu günü 69 vuruşla (-5) tamamladı.

Günün en başarılı isimlerinden birisi de ilk günü 67 vuruşla bitiren Richard Bland idi. Güne 10. çukurda başlayan Bland, ilk dokuz çukurun tamamında par yaptı. Tecrübeli oyuncu ikinci dokuzda tam yedi birdie'ye imza atarak günü 65 (-7) ile bitirdi ve vatandaşı Chris Wood ile birlikte 36 çukur sonunda liderliği paylaştı. Bland ayrıca ikinci raundda Rory McIlroy ile birlikte günü bogey yapmadan bitiren iki oyuncudan biri oldu.

2013 Turkish Airlines Open şampiyonu Victor Dubuisson ise Montgomerie Maxx Royal Sahası'nı 64 ile bitirdi. Dubuisson toplam 133 vuruşla, Fabrizio Zanotti dördüncü sırayı paylaştı. Turnuvanın yıldızı Rory McIlroy, ikinci günde de istikrarlı oyununu devam ettirdi. Başarılı golfçü ikinci raundu 67 ile tamamlayarak toplamda 134 vuruşla şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Turkish Airlines Open'da mücadele eden Türk oyunculardan en iyi skoru günü 74 (+2) ile bitiren Ali Altuntaş elde etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Montgomerie Maxx Royal Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title