Haberler

Tsyd'de Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Geleneksel Spor Yazarları Armağanı Yarışması kapsamında verdiği ödüller sahiplerini buldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Geleneksel Spor Yazarları Armağanı Yarışması kapsamında verdiği ödüller sahiplerini buldu.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi Akatlar AVM'de Türk Telekom'un sponsorluğunda yapılan organizasyonda, TSYD Yönetim Kurulu tarafından Sportif İletişim Başarı Ödülü'ne layık görülen isim ve takımlara plaketleri verildi. İki ödülle Sporx.com'un damgasını vurduğu 'İnternette Spor Gazeteciliği' kategorisinin yanı sıra bir ödül de Maksimum Yayın Grubu bünyesinde bulunan Futbol Extra Dergisi aldı. Sporx.com'da Esat Dergi'nin Andre Moritz ile yaptığı "Kuran-ı Kerim'i okuyacağım" başlıklı röportajı İnternet Gazeteciliği kategorisinde 2.'lik ödülüne layık görülmüştü; Dergi, düzenlenen törenle ödülünü aldı. İki yıl önce Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı Matteo Ferrari ile yaptığı "Büyük ağrılar çekiyorum" başlıklı röportajı ile Sporx.com adına ödül alan Hilmi Sever, bu yıl da Sporx.com'da Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk ile yaptığı "Çıplak ayaklarla top oynamaya başladım" başlıklı röportajı İnternet Gazeteciliği kategorisinde layık görülen 3.'lük ödülünü aldı. Futbol Extra Dergisi'nde "Böyle israf görülmedi" incelemesinin altına imza atan Alican Özcan, ise düzenlenen törende İnceleme - Araştırma kategorisinde 3.'lük ödülünün sahibi oldu.

İŞTE SPORX'TE ÖDÜL ALAN O İKİ RÖPORTAJ...

SPORX - ESAT DERGİ:

"KURAN-İ KERİM OKUYACAĞIM", TIKLAYIN...

SPORX - HİLMİ SEVER:

ÇIPLAK AYAKLARLA TOP OYNAMAYA BAŞLADIM" TIKLAYIN...

İNCELEME - ARAŞTIRMA

1. Kenan BAŞARAN Radikal Gazetesi

"Fener'i yokluktan ittihatçılar çıkardı"

2. Emir SOMER Sabah Gazetesi

"Avrupa'nın kralıyız!"

3. Alican ÖZCAN Futbol Extra

"Böyle israf görülmedi"

Kaynak: Sporx.com / Spor

Türk Telekom Esat Dergi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title