Haberler

Triatlon'da Muhteşem Final

Güncelleme:

Alanya Avrupa Triatlon Şampiyonası müsabakalarının tamamlanmasının ardından muhteşem bir kapanış ve plaket töreni düzenlendi.

Alanya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde saat 20.00 de başlayan kapanış yemeğine, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Triatlon Federasyonu (ETU) Başkanı Renato Bertnardi, Türkiye Triathlon Başkanı Hamdi Güneş ve sporcular katıldı.

Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçılarının şarkılarıyla renk kattığı gecede bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya'da Triatlon'un sorunsuz geçmesi için en güzel şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini belirterek,'Bu akşamda birlikte muhteşem bir finalle bunu sonlandırıyoruz. Gelecek yıllarda daha büyük organizasyonlarda Alanya'da sizlere ev sahipliği yapmaya hazırız. Başta Sporcularımız olmak üzere, emeği geçen katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve iyi eğlenceler diliyorum ' dedi.

Triatlon Federasyonu (ETU) Başkanı Renato Bertnardi de 'Türkiye çok başarılı bir yarış çıkardı. Alanya yarışları büyük bir başarı ve güvenle sona erdirdi. Benim içinde önemli olan buydu. Bunu için Alanya Belediye Başkanına bir hediyeyle teşekkür etmek istiyorum' diyerek, Başkan Sipahioğlu'na bir şilt takdim etti. Plaket töreni ile devam edilen gecede Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ile Türkiye Tiratlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş'te birer konuşma yaptılar.

Kaynak: Bültenler / Spor

Hasan Sipahioğlu Hamdi Güneş Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title