Haberler

    Transferi ile Rekor Kırmıştı! İkinci Ligde Top Koşturacak...

    Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, o dönem Mehmet Topuz'u transfer etmek için girişimde bulunmuş ve hatta kendisine Siyah- Beyazlı formayı giydirip fotoğraf da çektirmişti.

    Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, o dönem Mehmet Topuz'u transfer etmek için girişimde bulunmuş ve hatta kendisine Siyah- Beyazlı formayı giydirip fotoğraf da çektirmişti. İşte olay bundan sonra kızışmış Başkan Aziz Yıldırım, Kayserispor Başkanı Özhaseki ile 9 milyon Euro bonserviste anlaşmış ve Mehmet Topuz'u kendi otomobiliyle İstanbul'a getirmişti. Bu bonservis bedeli yerli futbolcu için ödenen en yüksek rakam olarak da tarihe geçmişti. Ancak zaman Mehmet Topuz için çok olumlu işlemedi. İlk yıllarda forma şansı bulsa da Kayseri'de izlemeye alıştığımız Mehmet Topuz'u görmek pek nasip olmadı. 7 yıl aradan sonra da Mehmet Topuz, sessiz sedasız Fener'den ayrıldı.

    MUHTEŞEM İMZA TÖRENİ HALA AKILLARDA

    Fenerbahçe'ye transfer olduğunda tıpkı Roberto Carlos gibi Saracoğlu Stadı'nda adına muhteşem bir imza töreni düzenlenen Mehmet Topuz'un Süper Lig ekiplerinden biriyle anlaşması bekleniyordu. Takvim Gazetesinde yer alan habere göre Kayseri ve G.Antep ile görüşmeleri olumlu sonuçlanmayınca Mehmet Topuz İsviçre 2. Lig takımlarından FC Wil 1900 takımıyla anlaşma sağladığı ve kariyerini burda sürdüreceği öğrenildi!

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aziz Yıldırım Mehmet Topuz Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title