Haberler

Onur Kıvrak, Hüseyin Avni Aker'de Kalesini Gole Kapadı

Güncelleme:

Bordo mavli takımın başarılı kalecisi, sahasındaki 7 lig maçında kalesinde 2 gol gördü. Karadeniz ekibi, 13 hafta sonunda sahasında en az gol yiyen takım oldu.

Trabzonspor'un kaptanı kaleci Onur Recep  Kıvrak, bu sezon yaptığı kurtarışlarla takımına önemli katkı sağlarken özellikle Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kalesini gole kapadı.

Ligde 12 hafta bordo-mavili takımın kalesini koruyan Onur, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 7 maçta kalesinde 2 gol gördü. Onur, ligin 2'nci haftasında bordo-mavili takımın 2-1'lik galibiyetiyle sona eren Çaykur Rizespor ve 13'üncü haftada 3-1 kazandığı Kayseri Erciyesspor maçlarında kalesinde 1'er gol gördü.

Onur, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Kardemir Karabükspor (1-0), Torku Konyaspor (2-0), Sivasspor (0-0), Elazığspor (4-0) ve Eskişehirspor (1-0) maçlarında ise gol yemedi.

Trabzonspor, ligin 13 haftalık bölümünde sahasında en az gol yiyen takım olma ünvanını da elde etti. Bordo-mavili takımı 3'er golle Eskişehirspor ve Kardemir Karabükspor takip etti.

DEPLASMANDA 8 GOL

Ligde forma giydiği 12 maçta kalesinde 10 gol gören Onur Recep Kıvrak, 8 golü deplasmanlarda yedi. Onur, Beşiktaş maçında 2 gol, Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa maçlarında 3'er gol yedi.

Bordo-mavili takımın kaptanı 12 maçın 7'sinde kalesini gole kapadı.

23 MAÇTA 19 GOL

Trabzonspor'un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, bu sezon bordo-mavili takımın lig ve UEFA Avrupa Ligi ön eleme ile grup maçları olmak üzere 24 maçın 23'ünde forma giydi.

Bordo-mavili takımın sadece Gençlerbirliği deplasmanında 3-2 kaybettiği maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Onur, 23 maçta kalesinde 19 gol gördü. Onur, maç başına 0.82 gol gibi düşük bir yüzde ile 23 maçı tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Onur Recep Kıvrak Hüseyin Avni Aker Onur Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title