Haberler

Barış Şimşek, Bursaspor - Gaziantepspor Maçının Ardından 2. Lig Maçını Yönetecek

Güncelleme:

Hakem Barış Şimşek, Bursaspor - Gaziantepspor karşılaşmasının ardından 1.5 ay sonra ilk kez 2. Lig'de Anadolu Üsküdar 1908-Fethiyespor maçında görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), liglere verilen referandum arasına rağmen gerek seminerlerde gerekse alt liglerde oynanan maçlarda hakemlere görev vererek, onları zinde tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda Süper Lig hakemlerinden Barış Şimşek, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yarın oynanacak Anadolu Üsküdar 1908 - Fethiyespor maçını yönetecek. Yine bir başka Süper Lig hakemi Tolga Özkalfa da, 2.Lig Kırmızı Grup'ta Kastamonuspor 1966 ile MKE Angaragücü takımları arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.

BARIŞ ŞİMŞEK 1.5 AYDIR DÜDÜK ÇALMIYOR

Süper Lig'de en son 4 Mart 2017'de Bursaspor'un Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi yöneten Barış Şimşek, o günden bu yana ne Süper Lig'de ne de alt liglerde görev alabildi. Söz konusu karşılaşmada tartışmalı kararlara imza ata tecrübeli hakem, özellikle Gaziantepspor camiasının büyük tepkisini çekmişti. Maçın 7. dakikasında Bursasporlu futbolcu İsmail Konuk'un attığı golde ofsayt olduğunu düşünen kırmızı-siyahlı oyuncular, hakeme itiraz etse de Şimşek kararını değiştirmemiş ve golü vermişti. Yine maçın son dakikasında Bursaspor lehine verilen penaltı kararı da büyük tartışmalara neden oldu.

TOLGA ÖZKALFA 2017'DE GÖREV ALAMADI

Son Süper Lig maçına Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 4. hakem olarak çıkan Tolga Özkalfa, 2017 yılında Spor Toto Süper Lig'de görev alamadı. Özkalfa'nın düdük çaldığı son mücadele ise 17 Şubat'ta TFF 1. Lig'de oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Samsunspor - Mersin İdman Yurdu maçıydı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolga Özkalfa Barış Şimşek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title