Haberler

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Salon: Volkswagen ArenaHakemler: Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon, Ahmet TatlıcıDarüşşafaka Doğuş: Wanamaker 21, Clyburn 3, Bertans 10, Harangody 15, Semih Erden, Wilbekin 13, Birkan Batuk 17, Zizic 16, Furkan Aldemir 2, Mehmet YağmurDemir İnşaat Büyükçekmece: Johnson 15, Eldridge 4, Hayes 20,...

Salon: Volkswagen Arena

Hakemler: Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon, Ahmet Tatlıcı

Darüşşafaka Doğuş : Wanamaker 21, Clyburn 3, Bertans 10, Harangody 15, Semih Erden, Wilbekin 13, Birkan Batuk 17, Zizic 16, Furkan Aldemir 2, Mehmet Yağmur

Demir İnşaat Büyükçekmece : Johnson 15, Eldridge 4, Hayes 20, Caloiaro 6, Stipanovic 18, Burak Can Yıldızlı 4, Tayfun Erülkü, Ramazan Tekin, Mutlu Akpınar 8

1. Periyot: 18-12

Devre: 50-36

3. Periyot: 71-54

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 97-75 yendi.

Darüşşafaka Doğuş bu sonuçla ligde 10. galibiyetini elde ederken, Demir İnşaat Büyükçekmece ise 8. kez mağlup oldu.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada Darüşşafaka Doğuş, Birkan Batuk ve Wanamaker ile sayı üretirken, Demir İnşaat Büyükçekmece, Stipanovic ve Hayes ile karşılık verdi. Ev sahibi takım sonradan oyuna dahil olan Wilbekin'ın getirdiği hareketlilikle hücumda daha etkili bir mücadele ortaya koydu ve ilk periyodu 18-12 üstün geçti.

İkinci periyoda iyi başlayan Darüşşafaka Doğuş, Birkan Batuk ve Wanamaker ile basketler bulmaya devam ederek 16. dakikada farkı 14 sayıya (36-22) çıkardı. Mutlu Akpınar ve Hayes'in sayılarıyla oyunda kalmaya çalışan Demir İnşaat Büyükçekmece'ye, Zizic'in skorer oyunuyla karşılık veren ev sahibi takım, soyunma odasına da 50-36 önde gitti.

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Darüşşafa Doğuş, hem hücum hem de savunmada zorlanan rakibi karşısında oyunun kontrolünü tamamen ele aldı. Bertans, Wilbekin ve Harangody'nin dış atışlardaki basketleriyle 29. dakikada farkı 20 sayıya (71-51) çıkartan ev sahibi takım, son çeyreğe de 71-54 önde girdi.

Son periyotta da üstün mücadelesini sürdüren Darüşşafaka Doğuş, karşılaşmadan 97-75 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Birkan Batuk Büyükçekmece Volkswagen Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title