Haberler

Spor Toto 3. Lig

Geçen sezon Denizli’de oynanan Tutap Şekerspor maçında sakatlanan Ali Helvacı, tam 230 gün sonra Denizli Büyükşehir Belediyespor forması ile Çine’de resmi maçına çıktı.

Geçen sezon Denizli'de oynanan Tutap Şekerspor maçında sakatlanan Ali Helvacı, tam 230 gün sonra Denizli Büyükşehir Belediyespor forması ile Çine'de resmi maçına çıktı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor'un deplasmanda 2-1 kazandığı Çine Madranspor maçının 89. dakikasında Uğur'un yerine oyuna dahil olan Ali, 6 dakika uzatma ile birlikte 8 dakika oyunda kaldı.

"Tekrar maç kampına dahil olup resmi müsabakaya çıkmak beni çok duygulandırdı" diyen Ali Helvacı, "Çine Madranspor maçında oyuna girmek için saha kenarına geldiğim anda, futbol sevgimin ve isteğimin ne kadar üst seviyede olduğunu hissettim. Sanki ilk resmi maçına çıkmış gibi inanılmaz heyecanlıydım. Çine'yi bu nedenle hiç unutamam. Galip gelmemizde, çok az da olsa payım olduysa ne mutlu bana. Yaşadığım bu sakatlık inşallah son olur. Allah'ın izniyle iyi bir sezon geçirip, takımıma daha çok katkı vermek en büyük arzum. Zor dönemimde bana sahip çıkan, yanımda olan, moral veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ali'yi yıllardır tanıdığını belirten teknik direktör Selahattin Dinçel ise, "Denizli'ye geldiğimizde Ali'nin geçen sezondan kalan sakatlığı vardı. Çok iyi çalıştı. Şu an sakatlığı ile sıkıntı kalmadı. Sadece takımla birlikte antrenman ve maç eksiğini gidermesi gerekli. Devre arasını daha iyi değerlendirip, çok çalışmalı. Geçen hafta Çine'de oyuna aldık. Ali bizim elimizde bir değer. Biz de bu değeri, takım adına olumlu kullanmaya çalışacağız. İnşallah Ali de bugüne kadar olduğu gibi özverili hareket ederek, takımın hedefe ulaşmasında katkı sağlayacak" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tutap Şekerspor Ali Helvacı Denizli Çine Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title