Haberler

Sözeri: "O Golle Galip Gelseydik, Vicdanen Kesinlikle Rahat Olmayacaktık"

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bucaspor karşılaşmasında Orduspor’un bulduğu gol öncesinde Ordusporlu futbolcunun eliyle oynadığını ifade ederek, “Biz bu golle maçı kazansaydık.

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bucaspor karşılaşmasında Orduspor'un bulduğu gol öncesinde Ordusporlu futbolcunun eliyle oynadığını ifade ederek, "Biz bu golle maçı kazansaydık. Bunu samimiyetle söylüyorum. Takımız ve biz vicdanen kesinlikle rahat olmayacaktık" dedi.

Orduspor Teknik direktörü Erkan Sözeri, Orduspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sözeri, Orduspor-Bucaspor karşılaşmasında Orduspor'un golü öncesinde Emre Aygün'ün topa elle müdahale ettiğini televizyondan izlediğini söyledi.

"BÖYLE BİR GOLLE MAÇ KAZANMAYI İSTEYEN BİR TAKIMDA DEĞİLİZ"

Emre Aygün, gitse hakeme 'hocam ben elle dokundum, bu golü iptal et' deseydi ben de Emre Aygün'e teşekkür ederdim diyen Sözeri, "Bugüne kadar oyuncularımıza, rakibe ve hakeme saygı konusunda dileklerimiz oluyor. O saygıyı her zaman rakibe de hakeme de rakip camialara da o saygıyı her zaman benim oyuncularım göstermiştir. Bizim attığımız golü maçtan sonra bana sordunuz ben de 'televizyon da gördükten sonra yorum yapmayı daha uygun buluyorum' demiştim. Televizyonda izledikten sonra hakikaten Emre Aygün'ün bir elle oynaması var. Biz bu golle maçı kazansaydık. Bunu samimiyetle söylüyorum. Takımız ve biz vicdanen kesinlikle rahat olmayacaktık. Bunun bilinmesini istiyorum. Emre Aygün, gitse hakeme dese ki 'hocam ben elle dokundum, bu golü iptal et' deseydi benim tepkim Emre Aygün'e teşekkür ederdim. Böyle bir golle maç kazanmayı isteyen bir takımda değiliz. Hep hakkaniyet tarafındayız. Maçın geneline bakıldığında üstün oynadığımızda ortadadır. Bugüne kadar hiç hakemlerle ilgili konuşmadım. Bir hatayı başka bir hatayla telafi etmenin manası yok. Maçın kasetini izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Biz hakemlere bu saygıyı hep göstereceğiz. Onlardan da hassasiyet rica ediyorum. Biz birçok zorluklarla o mücadelenin içinde olan bir ekibiz" diye konuştu.

"TAKIM AYRIMI YAPMIYORUZ"

Hafta sonu deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Orduspor bu karşılaşmadan galibiyet hedeflediğini belirten Erkan Sözeri, "PTT 1. Lig'in bu yıl farklı bir formatta geçtiğine hepimiz şahit oluyoruz. Çok heyecanlı, liderlik devamlı yer değiştiriyor. Ankaraspor maçına gelince bizim için diğer karşılaşmalardan hiçbir farkı yok. Sadece fark, iki tane aynı puanda oynayan takım, derbi niteliğinde bir maç. Bizim için en alttaki takım ile en üsteki takılma da oynarken, takım ayrımı yapmıyoruz. Taktiksel stratejimiz olacak. Her zaman deplasmanda nasıl oynuyorsak aynı formatta oynayacağız" şeklinde konuştu.

"BU LİGİ TARAMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

Fatih Terim'in PTT 1. Lig'de milli takım için futbolcu taraması yaptığı şeklindeki soruya ise Sözeri, Fatih Terim'e çok teşekkür ettiğini belirterek, "Fatih Terim hocamızın bu ligi taraması çok güzel bir şey. Hakikaten bizim ligimizde farklı takımlarda genç yetenekli, yetenekli olgun futbolcularda var. Fatih hoca uzun soluklu bir yolda olduğu için bence doğru yolda, iyi yolda. Hem bizim oyuncularımızı motive etmek adına, hem de bu ligi önemsemesi adına güzel bir şey Fatih hocamıza teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Emre Aygün Bucaspor Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title