Haberler

    Sow'dan Kocaman'a Telefon!

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Moussa Sow, yeniden sarı-lacivertli takıma dönmek için her yolu deniyor, her kapıyı çalıyor.

    Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Moussa Sow, yeniden sarı-lacivertli takıma dönmek için her yolu deniyor, her kapıyı çalıyor...

    İlk görüşmede eski hocasını yeniden göreve geldiği için tebrik eden Sow, "Layık olduğunuz yere yeniden geri döndünüz. Umarım eskisinden daha başarılı olup bu kulübe daha uzun yıllar hizmet edersiniz" dedi.

    İKİ ŞART VAR

    Fotomaç'ın haberine göre, 31 yaşındaki yıldız, ikinci görüşmede ise kendisinin yeniden Fenerbahçe'ye dönme isteğini Kocaman'a iletirken, "Sizinle yeniden çalışmayı çok istiyorum. Fenerbahçe artık benim evim gibi oldu ve futbolu orada bırakmayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı. Kocaman, Sow'a iyi dileklerini iletirken transfer konusunda topu yönetime attı. Moussa Sow'a kapısı açık olan Fenerbahçe yönetimi, bunu için oyuncudan iki önemli şartı yerine getirmesini istiyor. İlk şart, kulübü Al Ahli'ye olan bonservis sorununu tamamen kendisi çözmesi. İkinci şart ise yıllık 4.2 milyon Euro olan yıllık ücretinde indirime gitmesi. Bu iki kriter yerine getirilirse Sow yeniden sarı-lacivertli formaya kavuşacak.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Moussa Sow Fotomaç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title