Haberler

Selçuk Dereli: Seremoni Böyle Olur, Ne Işıkları Kestiler Ne Çamura Yattılar

Güncelleme:

Selçuk Dereli'nin, Portekiz-Fransa finalinin ardından kupa seremonisiyle ilgili attığı "Kupa seremonisi işte böyle olur. Ne ışıkları kestiler ne de çamura yattılar" tweeti, Fenerbahçelileri çıldırttı.

Portekiz'in Fransa'yı 1-0 yenerek Avrupa şampiyonu olduğu final maçının ardından eski hakem Selçuk Dereli, Fenerbahçelileri çıldırtacak bir tweet attı.

"NE IŞIK KESTİLER, NE ÇAMURA YATTILAR"

Maçın ardından kupa seremonisini yorumlayan eski hakem, Fenerbahçe'ye göndermede bulundu ve "Ne ışıkları kestiler ne de çamura yattılar" tweet'ini attı.

Bu tweet'in ardından Fenerbahçeliler, Dereli'ye büyük tepki gösterirken, Galatasaraylılar ise destek çıktı.

KADIKÖY'DEKİ ŞAMPİYONLUĞU KASTETTİ

Selçuk Dereli'nin "Işıkları kestiler" yorumunu yaptığı maç ise Türk futbol tarihinin en gergin maçlarından biri olan ve 0-0'lık skorla Kadıköy'de Galatasaray'ın şampiyon olduğu karşılaşma...

Hatırlanacağı üzere Süper Final'in son karşılaşması olan o maçta, Galatasaray, Fenerbahçe karşısında kendisine yetecek skoru almış ve golsüz beraberlikle lig şampiyonu olmuştu.

KARANLIKTAKİ ŞAMPİYONLUK

90 dakika sonunda ise polisin orantısız güç kullanması ve aşırı biber gazı sıkılması nedeniyle olaylar çıkmış, taraftar sahaya girmiş ve Saracoğlu adeta savaş alanına dönmüştü. Tüm stat boşaldıktan sonra ise Galatasaray, karanlıkta lig şampiyonluğu sevincini yaşamıştı.

Fenerbahçelilerin Selçuk Dereli'ye tepki göstermesinin bir başka sebebi ise Sarı lacivertliler'in şampiyonluğu kaçırdığı 2005/2006 sezonundaki Denizlispor maçının hakemi olması...

YİNE SON MAÇ, YİNE ŞAMPİYONLUK CİMBOM'A

O sezon yıldızlar topluluğu kadrosuyla şampiyonluğun en güçlü adayı olan Fenerbahçe, son maçta Denizlispor'la 1-1 berabere kalmış ve şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Maç içinde oyun birçok kez durmuş, sahaya atılan konfetiler sebebiyle Selçuk Dereli maçın sonuna tam 16 dakikalık uzatma eklemişti.

GÜNAH KEÇİSİ DERELİ OLMUŞTU

Fenerbahçeliler, 1-1'lik skorla şampiyonluğu kaçırmalarının en büyük sorumlusu olarak maçı tatil etmediği ve devam ettirdiği gerekçesiyle Selçuk Dereli'yi gördüler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selçuk Dereli Galatasaray Portekiz Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Ramiz:

Hakeme yakışmayacak derecede yorum.

82
7
yanıtYanıtla
hak:

senin ne olduğunu unutmadık selçuk denizliyi hatırlıyoruz fener düşmanı olduğunuda biliyoruz hiç utanmadan ortalıkta geziyorsun değil mi

66
22
yanıtYanıtla
12 Numara:

FB Yönetimine sesleniyorum! Yönetim kurulu olarak karar alın Selçuk Dereli hangi gruba dahil olursa olsun yazı yazdığı, yorum yaptığı tv ve gazetelerin bağlı olduğu gruba bağlı gazeteci ve spor yazarlarını FB''ye ait hiçbir tesise sokmayın.

69
9
yanıtYanıtla
tarık:

BU HAKEMİN NEREYE HİZMET ETTİĞİ BELLİ KEND, İNİ AÇIK ETTİ HAKEMLİKTE EMEKLİLİKTEDE TARAFSIZ OLMALISIN

39
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title