Haberler

Sason'daki Futbol Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Her Geçen gün sosyal ve sportif alanda etkinliklere ev sahipliği yapan Batmanın Sason İlçesinde, futbol turnuvası yapıldı.

Kaymakamlık futbol turnuvası şampiyonu belli oldu...

Sason Kaymakamlık Kurum Personelleri Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile birlikte sona erdi.

Final Maçını, Kaymakam Cihat Arık, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Belediye Başkanı Cuma Uçar, Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Kurum Personelleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasına 12 takım katıldı.

Yapılan çeyrek ve yarı final maçları ardından rakiplerini yenme başarısı gösteren Etüt Merkezi Futbol Takımı ile YİBO Muallimat futbol takımları finalde karşılaştılar.

Yapılan final maçı neticesinde rakibini farklı yenen YİBO Muallimat Futbol takımı, Kurum Personelleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

Final maçının ardından ödül törenine geçilirken, ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Arık, "Kurum Personellerimizin kaynaşması adına bu tür faaliyetler son derece önemli, kurum personelinin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi adına sevindirici bir durum. Bu anlamda turnuvada mücadele eden tüm takımları bir kez daha kutluyorum" dedi.

Ödül töreninde turnuva birincisi olan YİBO Muallimat futbol takımına ödülleri Kaymakam Cihat Arık tarafından, ikinci olan Etüt Merkezi takımına Garnizon Komutanı Gökhan Cengiz tarafından ve üçüncü olan Devlet Hastanesi futbol takımına ise ödülü Belediye Başkanı Cuma Uçar tarafından verildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Cihat ARIK Cuma Uçar Sason Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title