Haberler

Samsunspor'dan "23 Nisan" Kutlaması

Samsunspor Başkanı Emin Kar ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Samsunspor Başkanı Emin Kar ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Bağımsızlık mücadelesinin Kurtuluş Savaşı'yla başladığını belirten Başkanımız Emin Kar, "Bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla yerini demokrasi ve ulusal egemenliğe bırakmıştır. 23 Nisan, Türk milletinin gücünü, iradesini ve bütünlüğünü yansıtması bakımından büyük bir önem taşımaktadır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti için böylesi önem taşıyan bir tarihi çocuklara armağan ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutlamasını sağlamıştır. Dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir" dedi.

FUTBOLCULAR DA KUTLADI

Bu arada, idman öncesi kırmızı-beyazlı futbolcular da Türk bayrağıyla fotoğraf çektirerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutladı. Kaptan Adnan Güngör, "Büyük Önder Atatürk 'çocuklar milletin geleceğidir' düşüncesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nı çocuklara armağan etmiştir. Ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Samsunspor Emin Kar 23 Nisan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title