Haberler

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi

Her yıl gerçekleşen geleneksel Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması'nın 26.’sı öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Her yıl gerçekleşen geleneksel Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması'nın 26.'sı öncesi basın toplantısı düzenlendi.

26.'sı düzenlenecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Turnuvası'nın basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener, Samsung Türkiye Sorumlusu Yoonie Young, Olimpiyat Şampiyonu yüzücü Inge de Bruijn ve TMOK Yöneticisi Nihat Usta yer aldı.

Her yıl gerçekleşen yüzme turnuvasına bu sene de devam ettiklerini ifade eden TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, "Boğaziçi Yarışması bundan sonra artık 'Samsung Kıtalararası Boğaziçi Turnuvası' olarak değişti. 1730 civarında yüzücü, iki kıtayı birleştiren yarışta yer alacaklar. Bu yarış için bir de onur konuğumuz var. Inge de Bruijn de aramızda. Defalarca bu yarış deneyimini yaşamış sporcularımız Kanlıca - Kuruçeşme Parkuru'nda izleyicileri bu eşsiz deneyime tanık edecekler. Şimdiden katılacak tüm gençlerimize teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Samsung Türkiye Sorumlusu Yoonie Young, sporun insanları ve toplumları birleştirdiğini dile getirerek, "Biz de Samsung olarak sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. TMOK'a da destek veriyoruz. Kıtaları birleştiren ve binlerce sporcuyu kendine çeken benzersiz bir yarış izleyeceğiz. Yarışların artık Samsung Boğaziçi Kıtalararası olarak anılması bizim için gurur ve mutluluk kaynağı. Başta TMOK olmak üzere herkese başarılar diliyorum. Pazar günü görüşmek üzere" diye konuştu.

Olimpiyat Şampiyonu Inge de Bruijn ise İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğuna değinerek, "Burada yüzecek ve yarışacak olmaktan çok mutluyum. Ben Türkiye'yi ve İstanbul'u uzun zamandır yakından tanıyorum. İstanbul benim için çok önemli. 1999 yılında buraya geldiğimde 2 tane altın madalya kazanmıştım. Tatil için de İstanbul'da bulundum. Davet edildiğim için gurur duyuyorum. Burada olmak ve bunun parçası olmak eşsiz bir deneyim. Kendimi boğazın sularına atıp derinlere dalmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uğur Erdener İstanbul Türkiye Samsung Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title