Haberler

"Sabri Ondan Daha İyi" Denilen Maxi Pereira İmzayı Attı Sosyal Medya Yıkıldı

Güncelleme:

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman'ın "Sabri, Maxi Pereira'dan daha iyi" dediği Uruguaylı sağ bek Porto'ya transfer oldu, sarı-kırmızılı taraftarlar çıldırdı.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen ancak Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman'ın "Sabri, Maxi Pereira'dan daha iyi" dediği Uruguaylı sağ bek Porto'ya transfer olunca sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada isyan etti.

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Portekiz'in güçlü ekiplerinden Porto, ezeli rakipleri Benfica'nın sağ beki Uruguaylı Maxi Pereira'yı kadrosuna kattı. Yıldız oyuncuyu Galatasaray başta olmak üzere, Beşiktaş'ın da istediği belirtiliyordu. Porto transferi resmi twitter hesabından dünyaya duyurdu.

CÜNEYT TANMAN NE DEMİŞTİ ?

Cüneyt Tanman, geçtiğimiz günlerde sağ bekte görev yapan 31 yaşındaki Uruguaylı Maxi Pereira ile ilgili çıkan haberler için "Maxi Pereira'nın Sabri'den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

TARAFTARLAR ÇILDIRDI

Transferde ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan ve sadece Podolski gibi ses getiren bir oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da taraftarlar, isyan bayrağını açtı. Sağ bek bölgesine ilk 11'de oynayabilecek bir tranferin yapılmasını isteyen taraftarlar, Cüneyt Tanman'ın "Maxi Pereira'nın Sabri'den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" dediği Uruguaylı oyuncunun Porto gibi dünya devine transfer olması büyük tepkiye yol açtı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR






Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Tanman Maxi Pereira Galatasaray Porto Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (28)

o_kadar:

Aslında Portolu yöneticiler Sabriyi transfer için İstanbula gelmiş, sağlık kontrolünden geçirilen portolu yöneticilerin ''akıl sağlığı'' yerinde olmadığı için transfer gerçekleşmemeiş ;))))

18
2
yanıtYanıtla
FB:

Sanki Podolski çok süper bi oyuncu !?

15
2
yanıtYanıtla
BayırMobil-IOS:

Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş Sabri de porto da oynar ama top toplayıcı olarak??

10
7
yanıtYanıtla
R.V.P:

Çıldırın,Çıldırın,Çıldırın ??? Büyük başkan AZİZ YIDIRIM

6
8
yanıtYanıtla
REDONDO:

ADAM YOKLUGUNDA TOPÇU DİYE GEÇİNEN SARBİ

8
2
yanıtYanıtla
GLDYER:

31 yasindaki adamlari napcan GS genclesmeye gitmeli bakin sudan ucuz alinan Carole 40 yillik Gs''li gibi zaten yönetim nanike karsilik Podolskiyle cevap verdi simdi van pörsüke karsilik Robbeni aldimi zaten ligi GS 2. takimla bile götürür sampiyon olur. . fenevin transferi ici bos transfer sadece adlari var. . yönetim iyi yolda birakin fenev ödesin paralari bizimki alinteri parasi ülkerin ali kocun degil ödedigi degil. .

5
5
yanıtYanıtla
asabii:

Neden isyan etmisizki bence bizim kadromuz gayet iyi. Iyi olmasaydik şampiyon olamazdik cekemeyenler transfer yaptilar bakalim yeni sezon nasil olacak

4
5
yanıtYanıtla
cinanoğlu:

Bizim yonetim isi bilmiyor. Bir yıla hepsi gider. Hamza da dahil

9
0
yanıtYanıtla
Ünal başgan:

abi adamlar yöneticisinden , futbolcusuna hepsi mal , bunları ergenekon dan içeri alıcan , müebbet yatıracan

7
0
yanıtYanıtla
elvan:

yav kardeşim yalan atacağınıza paramız yok deyin gitsin millet malmı inansın dediğnize

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title