Haberler

    Ronaldo Hugo Sanchez'i Yakaladı

    Bu sezon kariyerinde zirve yapma yolunda hızla ilerleyen ve kendini iyice hayran bıraktıran Cristiano Ronaldo, kulübün efsane ismi Hugo Sanchez'i bir alanda daha yakaladı.

    ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye

    Son olarak Almeria maçında sahneye çıkan Ronaldo, Real Madrid forması altında 149. lig maçında toplam gol sayısını 164'e çıkardı.

    gt; gt;REAL MADRID'IN LA LIGA'DAKİ EN GOLCÜ İSİMLERİ BURADA

    Portekizli yıldız, 207 maçta yine 164 gol kaydeden Meksikalı unutulmaz forvet Hugo Sanchez'i yakaladı ve Real Madrid'in La Liga tarihindeki en skorer 4. ismi unvanına şimdilik ortak oldu.

    Real Madrid'de forma giydiği son 16 resmi maçın 14'ünde fileleri havalandıran Ronaldo, toplam 25 gol kaydetti ve büyüleyici bir performans sergiledi.

    2009 yazında Manchester United'dan 94 Milyon Euro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de tarih yazmaya devam eden Cristiano Ronaldo, toplamda 217 resmi maçta 227 gol atarak inanılması güç bir istatistik tutturmuş durumda.

    RONALDO ATINCA REAL MADRID KAYBETMİYOR

    Real Madrid'deki 5. sezonunu geçiren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, oldukça ilginç bir istatistiğe daha sahip durumda. Ronaldo, takımının uğurlu ismi de oldu.

    Real Madrid, 28 yaşındaki futbolcunun gol attığı toplam 95 La Liga maçını da kaybetmezken, bu maçlarda 89 galibiyet 6 beraberlik aldı.

    Ronaldo'nun gol attığı hiçbir lig maçını kaybetmeyen Madrid temsilcisi, Espanyol ve Zaragoza'nın yanısıra Barça ve Villarreal ile de 2'şer kez berabere kalıp diğer tüm maçlardan galip ayrıldı.

    KENDİ KARİYER REKORUNU DA KIRMIŞTI

    2013 yılında toplam 67 kez (57-Real Madrid, 10-Portekiz) fileleri havalandıran Ronaldo, 2012 yılında attığı 63 golü geçmiş ve aynı takvim yılı içinde attığı en fazla gol sayısına ulaşarak kendi kariyer rekorunu kırmıştı.

    TOPLAM GOL SAYISI 402 OLDU

    Real Madrid'deki 5. sezonunu geçiren Ronaldo, İspanyol ekipte çıktığı 217 resmi maçta 227 gol atarken, Raul, Di Stefano, Santillana ve Puskas'ın ardından kulüp tarihinin en skorer 5. ismi olmuştu.

    Kariyerinde 2 kez 'Altın yakkabı' ödülünün sahibi olan Portekizli yıldız, Sporting Lisbon formasıyla 5, altı sezon geçirdiği Manchester United'da 118, Milli takımda 47, U-21'de 3 ve Olimpiyat takımında da 2 gol attı ve profesyonel kariyerindeki toplam gol sayısı 402 oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hugo Sanchez Real Madrid La Liga Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title