Haberler

    Rio Ferdinand: Oyunculara Bebek Gibi Davranıyorlar

    Güncelleme:

    İngiltere ve Manchester United'ın eski defans oyuncusu Ferdinand, İngiltere Futbol Federasyonu'nu (FA) eleştirdi. Ferdinand, "FA oyunculara bebek gibi davranıyor" dedi.

    İngiltere ve Manchester United'ın eski defans oyuncusu Rio Ferdinand, İngiltere Futbol Federasyonu'nu (FA) eleştirdi. Ferdinand, "FA oyunculara bebek gibi davranıyor" dedi.

    Eski İngiltere Milli Takım kaptanı, "2 sides" isimli kitabında Futbol Federasyonu'nun oyuncuları kısıtlamasını eleştirdi. 1997 ile 2011 tarihleri arasında 81 kez milli takım formasını giyen ve 2013 Mayıs'ın da emekliliğini açıklayan Ferdinand, son Dunya Kupası'nda Roy Hodgson'ın oyuncularını dikkatlerden uzak tutmaya çalışmasına karşın, diğer takımların oyunculara verdiği serbestlik karşısında şok olduğunu dile getirdi.

    2014 Dünya Kupası'nda yorumculuk yapan Ferdinand, "Hollandalı oyuncuların dışarıda gezdiklerini gördüğümde şaşırdım. Bir gece Fabio Cannvaro'yla Christian Vieri'yi bekliyordum. Hollandalı oyuncuların çoğu bardaydı. Wesley Sneijder'in yanına oturdum ve "Ne oluyor? Buraya gelmek için izin aldınınız mı" diye sordum. O da evet 11'de otele dönmek şartıyla menajerimiz bize izin verdi. Böyle iyi" yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.

    Bunun karşılığında İngiliz oyunculara bebek gibi davranıldığını vurgulayan 35 yaşındaki futbolcu, "İnsanlar geçmişte hata yapabilir veya menajer oyuncularıyla bunları haber yapacak medyaya güvenmeyebilir. Ancak Hollanda medyasının bunu dikkate alacağını zannetmiyorum. Oyuncuları da çok rahattı" yorumunu yaptı.

    Ntvspor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Rio Ferdinand Bebek Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title